Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

 

        LUXE APPARTEMENTEN IN BENAHAVIS

LUXE APPARTEMENTEN met panoramisch zeezicht

22 Nieuwe luxe appartementen met een fenomenaal panoramisch zeezicht in Benahavis. Het project ligt in de heuvels van Benahavis boven Marbella, gelegen in het beveiligd resort van Hacienda de Cifuentes.

Het project is een mooi complex met een mengsel van Andalusische stijl en eigentijdse appartementen, ontworpen met de hoogste normen.

Een nieuw concept van complexiteit, omgeven door de natuur.

twenty two

Beschrijving  :

Het project is een mooi complex met een mengsel van Andalusische stijl en eigentijdse appartementen, ontworpen met de hoogste normen.

De urbanisatie biedt ontspanning en entertainment faciliteiten in combinatie met de service van de conciërge van Hacienda de Cifuentes en zorgt ervoor dat het de ultieme perfectie en een unieke ervaring op elk niveau levert; met ondergrondse parking, volledige conciërge service en recreatieve faciliteiten, waaronder zwembad met overstroomrand, Conferentie-/ vergaderruimte en receptie.

 

Het moderne complex biedt een groot zwembad met prachtig uitzicht op de over de Middellandse Zee naar Noord-Afrika en de iconische La Concha berg.

twenty two

Beschrijving:

U hebt de keuze uit 2 en 3 slaapkamerappartementen op gelijkvloers en eerste niveau en  2 slaapkamer penthouses. Alle hebben royaal geproportioneerde leefruimte en goede grote terrassen.

Er zijn ook prachtige tuinen, vier zwembaden en een ontspannende bar aan het zwembad. Het is een veilige ontwikkeling met 24-uurs beveiliging en ondergrondse parkeergelegenheid.

Beschrijving :

  • Slaapkamers: 2 – 3

  • Badkamers: 2

  • Leefruimte: 103 – 127 m2

  • Terras: 32 – 78 m2

  • Prijzen: € 345.000 - € 490.000

OMGEVING 

Een unieke locatie, met de elegantie en de opwinding van het bruisende Puerto Banús in het zuiden, en de glorieuze romantiek en sereniteit van Benahavis naar het noorden. Met uitzicht op de Benahavis golf vallei van El Higueral en Atalaya Golf in het hoofd dal, het Marbella Club Golf Resort, Monte Mayor, Los Arqueros, , La Zagaleta en La Quinta in de aangrenzende gebieden. Het project biedt een onvergelijkbare Marbella levens ervaring voor diegenen die het ultieme in elegantie, de vrede en de stijl zoeken.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  :+34 646 140 816  -  +34 603 279 043