top of page

INTRODUCTIE

Luxe villa geïnspireerd op de nieuwe Californische stijl. met panoramisch uitzicht op zee.

Het huis wordt geprojecteerd van binnenuit. Het toont de oorspronkelijke structuur en de materialen waarmee het is gebouwd. De architectuur benadrukt de horizontaliteit via zwevende platforms.

Een nieuwe investeringskans om niet te missen.

LUXE MODERNE VILLA IN BENAHAVIS

 

Een mooi ontworpen zwembad, de dubbele hoogte van de plafonds en de trap die de villa doorkruist, bieden gedurende de dag ruimtes met veel lichtinval. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologische en lage onderhoud aan het gebouw te geven. Het is een unieke kans om een villa te bezitten met zeezicht.

 

Gebouwen op 2 niveaus, is deze ruime villa gebouwd met behulp van alleen de beste materialen. De gevel van het huis is visueel verbonden door de beweging van de trap samen met het zwembad en de chill out zones alsof het een echt schilderij is.

Wakker worden en wandelen in dit zuiden gelegen terras is de beste manier om te beginnen met een andere mooie dag in het paradijs. Elke hoek van de villa is ontworpen zodat er zeezicht is en is omgeven door de rust van de bergen en de harmonie van het landschap.

Gelegen op de beste locatie voor luxe villa's in de omgeving van Marbella, en is gelegen aan één van de betere golfbanen van Marbella. Geniet van de avonden op uw terras met dit prachtig uitzicht op zee tijdens het kijken naar de zonsondergang.

 

  • Slaapkamers: 4 

  • Badkamers: 5

  • Leefruimte: 389 m2

  • Overdekt terras: 212 m2

  • Onoverdekt terras: 108 m2

  • Perceel: 1.772 m2

  • Zwembad: 62 m2

  • Prijs: € 1.890.000

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

VANAF VANDAAG beschikbaar!   Vraag hieronder meer info.

Boodschap verzonden

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel. Spanje  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

België + 32 472 055 262

bottom of page