LUXE appartement

te koop

LUXURY APARTMENT

for sale

Prachtig appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers in het project Atalaya Hills in La Alqueria, gelegen in de gemeente Benahavis, en eerste lijn naar de aangrenzende golfbaan.

 

Dit is de ideale optie om een eerstelijns golfverblijf te verkrijgen in een prestigieus gebied, waar u kunt genieten van een idyllisch klimaat in een unieke omgeving.

Beautiful 2-bedroom apartment on the first floor in the Atalaya Hills project in La Alqueria, located in the municipality of Benahavis, and first line to the adjacent golf course.

 

This is the ideal option to obtain a first line golf course in a prestigious area, where you can enjoy an idyllic climate in a unique setting.

splinternieuw luxe appartement

Dit appartement profiteert van een eigentijdse stijl, hoge plafonds, grote ramen die natuurlijk licht in het huis brengen, maar geen warmte met een speciale warmte werende beglazing.

De urbanisatie heeft grote gemeenschappelijke ruimtes met een gemeenschappelijk zwembad, een binnen Spa en 24-uurs beveiliging. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht, ingericht door een gerenommeerde binnenhuisarchitect. Het omvat een eigen parkeerplaats in de kelder en berging.

Apartment-Benahavis-Atalaya-Hills-for-sa
Apartment-Benahavis-Atalaya-Hills-for-sa

Brand new luxury apartment

Apartment-Benahavis-Atalaya-Hills-for-sa

This apartment benefits from a contemporary style, high ceilings, large windows that bring natural light into the house, but no heat with special heat resistant glazing.

 

The urbanization has large communal areas with a communal pool, an indoor Spa and 24-hour security. The apartment is sold fully furnished, furnished by a renowned interior designer. It includes a private parking space in the basement and storage room.

Atalaya Hills is ideaal gelegen naast Atalaya Golf & Country Club en op korte afstand van het strand.

Atalaya Hills is ideally located next to Atalaya Golf & Country Club and a short distance from the beach.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16

De woonkamer is ruim en licht en integreert de keuken met een Amerikaanse bar. Zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer liggen op het zuiden met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en het zwembad richting de golf en door naar de Middellandse Zee. Het woongedeelte strekt zich uit tot een groot terras om maximaal te genieten van de warme zon en het omliggende uitzicht.

The living room is spacious and bright and integrates the kitchen with an American bar. Both the master bedroom and the living room are south facing with views of the communal garden and pool towards the golf and through to the Mediterranean Sea. The living area extends to a large terrace to enjoy the warm sun and surrounding views to the maximum.

De keuken is volledig ingericht en voorzien van een aparte bijkeuken. De ouderslaapkamer biedt een grote en suite badkamer en volledig ingerichte kasten. De gastenslaapkamersuite, ook met TV-aansluiting, beschikt over een ruime badkamer met inloopdouche.

 

Atalaya Hills is ideaal gelegen, drie minuten met de auto vinden we een Mercadona en een tweetalige prive-school. Nog een paar minuten en je bent in Benahavis, Puerto Banus, Marbella of Estepona.

The kitchen is fully equipped and has a separate utility room. The master bedroom offers a large en suite bathroom and fully fitted wardrobes. The guest bedroom suite, also with TV connection, has a spacious bathroom with walk-in shower.

Atalaya Hills is ideally located, three minutes by car we find a Mercadona and a bilingual private school. Just a few minutes by car and you are in Benahavis, Puerto Banus, Marbella or Estepona.

Appartement
Slaapkamers: 2 
Badkamers: 2 
Leefruimte: 102 m2
Terras: 25 m2
Prijzen: €415.000
Apartment
Bedrooms: 2 
Bathrooms: 2 
Lving space: 102 m2 
Terrace: 25 m2 
Prices: €415.000
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262