LUXE nieuwbouw duplex penthouse te huur

vakantie huur - of op jaarbasis

Luxe penthouse gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta – een van de meest exclusieve buurten, omgeven door de natuur en op steenworp afstand van alle voorzieningen, restaurants, etc.

Een geweldige en idyllische plek om de zuivere lucht en rust in te ademen terwijl u geniet van de “countryside” vanaf uw groot terras, zonder in te leveren aan de luxe en al de diensten die U worden aangeboden aan de Costa del Sol.

Een nieuw concept van complexiteit, omgeven door de natuur.

CATALEYA

Net opgeleverde contemporaine nieuwbouw duplex penthouse met luxe afwerkingen en meubelen.

Beschrijving:

Cataleya is een residentiële gated community,  gericht op het westen wat de voordelen van het exceptionele klimaat aan de Costa del Sol maximaliseert.

Het land beslaat meer dan 10.500m2, een prachtig buitenruimte met verbluffende duurzame tuinen, een zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van ‘Outdoor Sports & Recreation Area “.

HUURPRIJZEN:

VAKANTIE HUUR: € 2.000 - € 2.500 P/WEEK

HUUR OP JAARBASIS: € 3.750 P/MAAND

Beschrijving:

3 slaapkamers penthouse, met 2 badkamers met royaal geproportioneerde leefruimte van 134 m2 en goede grote terrassen met een terras aan de leefruimte van 66 m2.

De leefkamer is met veel liefde ingericht, en vloeit samen met de eetkamer en open keuken, met directe toegang tot een modern, lounge ingericht terras.

De volledige ingerichte keuken biedt toestellen van hoge kwaliteit, waaronder, wasmachine, droogkast, grote ijskast met vriesvak, vaatwasmachine, microgolfoven, oven en een nespresso koffiemachine.

Met de moderne stijlvolle meubelen en nog een volledig ingericht solarium van 80 m2, maken van deze luxe penthouse een juweeltje.

UITZICHT OVER DE ZEE, GIBRALTAR, TUINEN,  BERGEN, GOLF EN MEER...

De penthouse biedt verder 3 ondergrondse parkeerplaatsen met directe toegang tot de penthouse en een grote opslagplaats.

CATALEYA

OMGEVING 

CATALEYA bevind zich in een van de meest exclusieve settingen, omringd door natuur en op steenworp afstand van allerlei faciliteiten, diensten, restaurants, stranden, golfbanen, scholen, enz...

Het project word omringd door mooie aangelegde tuinen met een groot gemeenschappelijk zwembad en kinderzwembad met douches en toiletten. Tevens is er een buitengym, gelegen in de prachtige tuinen en om af te ronden, 24/24 bewaking.

ALLES OMTRENT BENAHAVIS

1/22

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  :+34 646 140 816  -  +34 951 569 340

België: +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities