ElegantHomesTransparantWit.png

PRACHTIG GERENOVEERD

LANDHUIS

BEAUTIFUL RENOVATED

COUNTRYHOUSE

INTRODUCTIE

 

Het begint allemaal bij de ingang. Zodra de houten elektrische poort in Marokkaanse stijl naar het domein opent, komt u in een andere wereld. Een wereld van rust en kalmte, weelderige tropische tuinen, een groot verwarmd zwembad, met een fontein en een waterval. Een huis dat zijn oude glorie heeft behouden, maar volledig gerenoveerd is volgens de hoogste normen. Een plek waar u het thuis kunt noemen, of een vakantiewoning waar u zich kan genieten van al dat moois, een huis waar u na een dag hard werken kan terugtrekken, of uw vakantie met het gehele gezin kunt doorbrengen, en toch dicht gelegen bij het centrum met zijn winkels en restaurants, en op slechts 15 minuten rijden van de zandstranden.

INTRODUCTION

 

It all starts at the entrance. As soon as the Moroccan-style wooden electric gate to the estate opens, you will enter a different world. A world of peace and quiet, lush tropical gardens, a large heated swimming pool, with a fountain and a waterfall. A house that has retained its former glory but has been completely renovated to the highest standards. A place where you can call it home, or a holiday home where you can enjoy all that beauty, a house where you can retire after a hard day's work, or spend your holidays with the whole family, yet close to the centre with its shops and restaurants, and just 15 minutes’ drive from the sandy beaches.

Landhuis te koop in Alhaurín de la Torre, Málaga

BESCHRIJVING

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 buitenbadkamer en een groot terras. Het huis is ideaal voor diegenen die van rust en ruimte houden. Het is gelegen in het rustige platteland van Andalusië tussen Málaga en Marbella, maar dicht bij winkels en het centrum.

De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 191 m² en is voorzien van een dakterras van 50 m². Het heeft een volledig ingerichte keuken, grote eethoek, grote woonkamer, 3 slaapkamers beneden met 1 badkamer en een ruime slaapkamersuite op de bovenverdieping met een badkamer met jacuzzi en een aparte regendouche plus high-end inrichting.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

Country house for sale in Alhaurín de la Torre, Málaga

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

DESCRIPTION

The house has 4 bedrooms, 2 bathrooms, 1 outdoor bathroom and a large terrace. The house is ideal for those who love peace and quiet and space. It is in the quiet countryside of Andalusia between Málaga and Marbella, but close to shops and the centre.

The property has a living area of approximately 191 m² and has a roof terrace of 50 m². It has a fully fitted kitchen, large dining area, large living room, 3 bedrooms downstairs with 1 bathroom and a spacious upstairs bedroom suite with a jacuzzi bathroom and a separate rain shower plus high-end fixtures and fittings.

Stalen kozijnen door het hele huis, waarvan de hoofdslaapkamer, de keuken en de woonkamer zijn voorzien van openslaande deuren. Elektrische rolluiken in het gehele huis, een alarm binnen en buiten het huis met camera's op het gehele domein.

De badkamer is volledig ingericht en voorzien van douche, toilet, bidet, bidet en inbouwkasten. Het gehele huis is voorzien van een airco systeem dat zowel in de zomer als in de winter aangename temperaturen in het hele huis garandeert en kan in elke kamer apart worden beheerd.

In het hele huis is er een snelle internetverbinding, zowel binnen als buiten. Er is ook satelliet-tv.

 

Steel window frames throughout the house, of which the master bedroom, the kitchen and the living room are equipped with French doors. Electric shutters throughout the house, an alarm inside and outside the house with cameras on the entire domain.

The bathroom is fully equipped with shower, toilet, bidet, bidet and fitted wardrobes. The entire house is equipped with an air conditioning system that ensures pleasant temperatures throughout the house in both summer and winter and can be managed separately in each room.

Throughout the house there is a high-speed internet connection, both inside and outside. There is also satellite TV.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de
Ontspan en verwen uzelf in het heiligdom van deze echt benijdenswaardige locatie.

Relax and pamper yourself in the sanctuary

of this truly enviable location.

finca-al-haurin-de-la-torre
finca-al-haurin-de-la-torre

finca-al-haurin-de-la-torre
finca-al-haurin-de-la-torre

finca-al-haurin-de-la-torre
finca-al-haurin-de-la-torre

finca-al-haurin-de-la-torre
finca-al-haurin-de-la-torre

1/12

De woning heeft een overdekte patio van 95 m2 met een buitenkeuken die is voorzien van een barbecue en koelkast met een aparte buitenwasruimte met wasmachine en droger, evenals TV-aansluiting, en een buitenbadkamer, toilet met wastafel en een douche afgewerkt met mozaïektegels.

Op de binnenplaats is er een verwarmd zwembad van ongeveer 49 m² met zout water en een jet stream met eigen schoonmaaksysteem. Volledig aangelegde onderhoudsvriendelijke tropische tuin met volgroeide bomen, met sinaasappel-, avocado-, appel-, granaatappel-, mandarijn-, vijgen- en pruimenbomen met een kleine tuin met biologische groenten met een automatisch irrigatiesysteem over het gehele domein.

 

Het gehele domein is voorzien van verlichting. Rondom het zwembad en het overdekte terras is er kwaliteitsmeubilair dat rechtstreeks uit Indonesië is geïmporteerd.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

The property has a covered patio of 95 m2 with an outdoor kitchen which is equipped with a barbecue and fridge with a separate outdoor laundry room with washer and dryer, as well as TV connection, and an outdoor bathroom, toilet with sink and a shower finished with mosaic tiles.

In the courtyard there is a heated swimming pool of approximately 49m² with saltwater and a jet stream with its own cleaning system. Fully landscaped low-maintenance tropical garden with mature trees, with orange, avocado, apple, pomegranate, mandarin, fig and plum trees with a small garden with organic vegetables with an automatic irrigation system over the entire property.

The entire domain is equipped with lighting. Around the pool and covered terrace there is quality furniture that is imported directly from Indonesia.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

Er zijn stallen en een kippenren, een waterval en fontein, 3 waterbronnen, een ingebouwde watertank voor 30.000 liter water en 2 aparte pomphuizen voor het zwembad.

There are stables and a chicken run, a waterfall and fountain, 3 water sources, a built-in water tank for 30,000 litres of water and 2 separate pump houses for the pool.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

Het perceel is bijna 6.000 m² groot en is volledig omheind, en biedt parkeerplaatsen voor meerdere auto's.

 

Het duurt ongeveer 5 minuten naar het naburige dorp Alhaurín el Grande met de auto en slechts ongeveer 15 minuten naar het strand.

2019.05.30 - Elegant Homes - Alhaurin de

The plot is almost 6,000 m² and is fully fenced and offers parking for several cars.

 

It takes about 5 minutes to reach the neighbouring village of Alhaurín el Grande by car and only about 15 minutes to the beach.

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Leefruimte: 191 m2
Terras boven: 50 m2
Patio buiten: 95 m2
Perceel: 5.998 m2
Parkeerplaatsen: 4
Zwembad: 49 m2
Prijs: € 1.695.000
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Living space: 192 sq.
Terrace upstairs: 50 sq.
Patio outside: 95 sq.
Plot: 5.998 sq.
Parking spaces: 4
Pool: 49 sq.
Price: € 1.695.000

AL HAURIN DE LA TORRE

Alhaurin de la Torre is een grote stad met in de nabije omgeving kleine dorpjes, gelegen in de Andalusische provincie Malaga. Het is een moderne en vrolijke stad, maar toch behoudt het zijn traditionele erfgoed. 

Er zijn parken, pleinen en speeltuinen in de hele stad, ideaal voor een gezinsvakantie. Delen van de stad zijn doolhoven van traditionele witgekalkte rijtjeshuizen, sommige dateren uit de Moorse tijd. 

Alhaurin de la Torre is perfect voor degenen die willen ontspannen ver weg van de drukte van de kust. is ver genoeg weg van de drukke resorts om niet te worden beïnvloed door hen, maar toch dicht genoeg, zodat de levensstijl van het resort kan worden genoten wanneer de fancy neemt je mee.

Alhaurin de la Torre is zeer dicht bij de luchthaven van Malaga, halverwege tussen de stad Malaga en Torremolinos. De stad ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de kustlijn en 15 minuten met de auto.

Geschiedenis
Fenicische handelaren waren de eerste kolonisten in het gebied, zij industrialiseerden het gebied met zilver- en loodmijnen, veel later vestigden de Moren zich hier en de stad floreerde verder. Toen de Christenen Alhaurin namen, noemden ze het de Tuin van Allah (Alhaurin) en de stad ging een nieuwe bloei van kolonisten tegemoet. 

Bezienswaardigheden
Er zijn enkele interessante monumenten in Alhaurin de la Torre, waaronder de oude kerk van El Alamillo uit 1875 en de Finca el Porton uit het begin van de eeuw, waar u door de tuinen kunt wandelen en genieten van de diverse flora en fauna.

Stranden
De dichtstbijzijnde stranden zijn die van La Colina, een voorstad ten oosten van Torremolinos. De rit naar beneden duurt ongeveer 15 minuten.

Golf
De dichtstbijzijnde golfbanen bij Alhaurin de la Torre zijn Lauro Golf en Parador Golf in Malaga. Lauro Golf is een binnenlandse golfbaan, en een van de beste prijs-kwaliteitsverhouding banen aan de Costa del Golf, ze hebben een 27 holes ontworpen door Falco Nardi. Parador Golf in Malaga is de oudste baan aan de Costa del Sol; een bosrijke baan direct aan het strand, waar ook veel kleurrijke vogels leven.

Keuken
De keuken van Alhaurin de la Torre is typisch voor de streek, met veel zeevruchten en rijst op het menu. Er zijn tal van tapasbars, restaurants en cafés in de stad en een gevarieerd aanbod van lokale en internationale gastronomie. 

Tapas zijn een heerlijke manier om te genieten van een ontspannen maaltijd, en hoewel de porties natuurlijk klein zijn, zijn er geen grenzen aan het aantal porties dat je kunt hebben. Traditionele bars geven u vaak een kleine hoeveelheid tapas gratis met een caña (klein biertje).

Klimaat
Alhaurin de la Torre geniet van het subtropische mediterrane klimaat met warme zomers en warme winters. Een verkoelende zeebries maakt de zomerse hitte beheersbaar, de temperaturen zijn gemiddeld 32ºC in de zomer.

1/7

Alhaurin de la Torre is a large town with a scattering of small villages in the vicinity, situated in the Andalusian province of Malaga. It’s a modern and upbeat town, yet still retains its traditional heritage. 

There are parks, squares and children’s playgrounds throughout the town, perfect for family holidays. Portions of the town are mazes of traditional whitewashed terraced homes, some dating back to Moorish times. 

Alhaurin de la Torre is perfect for those who wish to relax away from the hustle and bustle of the coast. is far away enough from the busy resorts to not be affected by them, yet close enough so the resort lifestyle can be enjoyed when the fancy takes you.

Alhaurin de la Torre is very close by to Malaga airport, midway between the city of Malaga and Torremolinos. The town is set back from the coastline around 10 kilometres and 15 minutes by car.

History
Phoenician traders were the first settlers in the area, they industrialised the area with silver and lead mines; much later the Moors settled here and the town prospered further. When the Christians took Alhaurin they named it the Garden of Allah (Alhaurin) and the town entered a new boom of settlers. 

Places of interest
There are some interesting monuments in Alhaurin de la Torre, including the old church of El Alamillo dating back to 1875 and the Finca el Porton from the turn of the century, where you can wander through its gardens and enjoy the diverse flora and fauna.

Beaches
The nearest beaches are those of La Colina, a suburb to the east of Torremolinos. The drive down takes around 15 minutes.

Golf
The closest golf courses to Alhaurin de la Torre are Lauro Golf and Parador Golf in Malaga. Lauro Golf is an inland golf course, and one of the best value for money courses on the Costa del Golf, they have a 27 holes designed by Falco Nardi. Parador Golf in Malaga is the oldest course on the Costa del Sol; a woodland course situated right on the beach, it is also home to many colourful birds.

Cuisine
Alhaurin de la Torre’s cuisine is typical of the area, with lots of seafood and rice on the menu. There are numerous tapas bars, restaurants and cafés in town and a diverse choice of local and international gastronomy. 

Tapas are a delicious way to enjoy a relaxed meal, and although the portions are naturally small there is no limit to how many portions you can have. Traditional bars will often give you a small amount of tapas for free with a caña (small beer).

Climate
Alhaurin de la Torre enjoys the sub-tropical Mediterranean climate which has hot summers and warm winters. Cooling breezes from the sea make the summer heat manageable, temperatures are an average of 32ºC in summer.

YOUR DREAM HOME   AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262