Exclusief voor

               ELEGANT HOMES MARBELLA

                                         Luxe appartementen in Cabopino

nieuw project

      met 30 exclusieve

            lUXE appartementen

IN MARBELLA,

SLECHTS EEN PAAR METER VAN HET STRAND

 VANAF € 289.000 

UITZONDERLIJKE OMGEVING

Geniet van de exclusieve en

unieke natuurlijke omgeving

Gelegen in Carib Playa, Marbella, slechts een paar meter van het Artola strand, op een plaats beschermd door zandduinen, die het project de naam gaf, dicht bij één van de beste golfbanen en de romantische jachthaven van Cabopino. U heeft toegang tot het strand via het groene gebied rondom het wooncomplex en in de duinen op de beboste loopbrug of langs de straten van de wijk.

ARTOLA strand

CABOPINO haven

CABOPINO GOLF 

De Artola duinen, beschermd als een natuurlijke erfgoed, is bekleed met de zee aan de ene kant, en een groot dennenbos anderzijds. Het grote strand met haar fijn zand is een van de beste in Costa del Sol. Het is gemakkelijk om naar het strand met de paden en beboste looppaden te gaan door de duinen , of langs de straatjes van de wijk.

Deze kleine en romantische haven is een ideale plek om te ontspannen. In de omgeving van de bossen en duinen is het een plek die haar bezoekers een breed scala aan attracties biedt. Omringd door prachtige gebouwen, kan het dat de juiste plaats zijn voor het nemen van een pauze, met zijn diverse restaurants en winkels waar u aangename momenten kunt doorbrengen.

Met het indrukwekkende uitzicht over de zee en prachtige groene omgeving met overvloedige prachtige dennen zul je je bevoorrecht voelen wanneer je de 18 holes golf speelt van Cabopino Golf .

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

nieuw project

      met 30 exclusieve

            lUXE appartementen

IN MARBELLA,

SLECHTS EEN PAAR METER VAN HET STRAND

 VANAF € 289.000 

MODERN DESIGN EN COMFORT GAAN HAND IN HAND

MET HET PROJECT

Het project omvat 30 appartementen, uit welke zes penthousen met ruime terrassen, jacuzzi en solarium. De begane grond appartementen hebben grote terrassen en twee van de appartementen in het gebouw B hebben een privétuin.

Alle appartementen bestaan uit twee slaapkamers, een badkamer en een badkamer en suite in de grote slaapkamer. De keuken wordt gecombineerd met de woonkamer, volledig uitgerust met luxe meubilair, een top keuken met geïntegreerde aanrecht en Bosch elektrische apparaten. De appartementen zijn uitgerust met slimme airco, alarm- en verlichtingssystemen.

nieuw project

      met 30 exclusieve

            lUXE appartementen

IN MARBELLA,

SLECHTS EEN PAAR METER VAN HET STRAND

 VANAF € 289.000 

EEN PROJECT ONTWORPEN VOOR DE MEEST VEELEISENDE SMAKEN

Alle appartementen zijn voorzien van een exclusief design en superieure kwaliteiten. Dankzij haar creatief interieur heeft elke woning veel ruimte,  en dat bevorderd veel natuurlijk licht.

 

Elk appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats en een berging, gemeenschappelijke rustplaatsen, zwembad met een kunstmatige strand en zout water en een fitnessruimte.

ONTWORPEN OM UW DROMEN UIT TE DOEN KOMEN

Een plek waar ieder detail

in overweging is genomen

Het project is een wooncomplex met unieke appartementen met cutting-edge buitenontwerp en prachtig interieur, met lichte en open ruimten.

De state-of-the-art technologieën in de intelligente huizen, uitzonderlijke bouw kwaliteiten en de eersteklas faciliteiten.

Elk detail is zorgvuldig onderzocht om ervoor te zorgen dat de eigenaren kunnen genieten van prachtige gemeenschappelijke ruimtes, tuinen met beboste pergola's, een ongewone strand-achtige zwembad, hangmatten, solariums, gezelligheidsvereniging, opslagruimten, garages, enz. Alles wat u nodig heeft om uw droom te leven.

Prijzen

Tussen € 289.000 - € 350.000 en Penthouses tussen € 520.000 - € 565.000

​info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 952 838 541 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities