Duquesa Valley EXTERIOR FRONTAL.jpg

14 Spectaculaire nieuwbouw villa's

Prijzen: €460.000 - €530.000

Exclusieve moderne villa's met 3 slaapkamers in een magische omgeving. 14 Spectaculaire villa's met een fris ontwerp, gelegen op 2 niveaus.

U zult genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee in de richting van Noord-Afrika.

UNIEKE LUXE VILLA's

Het ontwerp van deze villa's is modern en fris. Deze ruime villa's aan de Costa del Sol liggen op 2 niveaus en worden gebouwd met alleen de beste materialen.

De plafonds van de eerste verdieping bedekken subtiel de terrassen die door alle slaapkamers worden gedeeld. Zo kan er gemakkelijk licht binnenkomen, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen.

Elk element, van de architectuur die het gebouw vormgeeft tot de kleinste ontwerpdetails, streeft dezelfde filosofie na en gebruikt dezelfde taal.

Het ontwerp van deze villa's is gericht op het maximaliseren van de binnen-buitenluchtstroom die zo essentieel is voor de mediterrane levensstijl.

Ontdek de faciliteiten en diensten die u kunt vinden wonen in deze spectaculaire villa's. 

U heeft de beste golfbanen, tennisclubs, watersport, poloclub, paardrijden, parken met wilde dieren en nog veel meer tot uw beschikking.

 In en rond Sotogrande vindt u een haven en een prachtige jachthaven, chique restaurants, strandclubs, Spa, luxe winkels en de meest prestigieuze golfbanen in een natuurlijke en exclusieve omgeving.

SPECIFICATIES

De villa beschikt over airconditioning, compleet ingerichte keuken, badkamers met design meubels, en ingerichte kasten.

Dit huis is zorgvuldig ontworpen om vanuit alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te hebben. De hoofdslaapkamer heeft walk-in kasten en alle kamers genieten van luxueuze en-suite badkamers.

De ruimtes zijn geoptimaliseerd om gezellig, comfortabel en veelzijdig te zijn. Gebruik van geselecteerde materialen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

  • 3  Slaapkamers

  • 2 Badkamers

  • 133 m2 bewoonbaar

  • 25 m2 terras

  • 26 m2 zwembad

  • 523 m2 - 606 m2 perceel

Prijs: €460.000 - €530.000

LOCATIE

Manilva - La Duquesa

De gemeente Manilva staat bekend om zijn prachtige stranden maar ook om de eerste klas jachthaven en het kasteel Castillo de la Duquesa, wat het boegbeeld van de stad is. Deze gemeente, wat de laatste aan de Costa del Sol is richting het westen, grenst aan Sotogrande in de provincie Cadiz en in het oosten met Estepona. Bovendien grenst het ook aan Casares.

1/8

Over het algemeen kunnen we de toeristen die naar dit leuke plaatsje komen onder verdelen in drie groepen, de mensen die voor het strand komen, de golftoeristen en mensen die van de natuur komen genieten. Op zondag is er een grote markt op het kermisterrein.

 

Ook is het een leuke excursie om het Castillo de la Duquesa te bezoeken, een gerestaureerd 18e -eeuws fort waar zich enkele kantoren van het gemeentehuis bevinden en verschillende exposities worden georganiseerd. Dicht bij dit kasteel zijn opgravingen gedaan waaruit blijkt dat Sabinillas gebouwd is op de plek van een Romeins vissersdorp.

Ook kunt u een korte excursie naar het dorp Manilva zelf maken, wat bekend staat om de witte druiven en de wijn die daarvan geproduceerd wordt. De wijn uit Manilva is zoet, als sherry. Probeer hem zeker eens in een van de vele barretjes.

1/9
Duquesa Valley EXTERIOR DIAGONAL.jpg
marbella-top-banner.jpg

Vraag hier uw vrijblijvende online presentatie aan
Bezichtigingen van woningen vanuit het comfort van je woning!

 

Wij begrijpen dat het reizen naar Spanje voor veel van onze klanten een steeds grotere uitdaging is geworden, maar dit betekent niet dat u uw zoektocht naar een woning in de wacht moet worden gezet. 

Ons team heeft veel klanten de afgelopen 6 maanden geholpen om hun ideale woning te vinden en veilig te stellen, klaar voor wanneer ze in staat zijn om deze persoonlijk te bezoeken. Profiteer van onze ogen en oren ter plaatse.

✔️Maak een afspraak via, ZOOM, rechtstreeks met een live presentatie van het project bij de promotor.

✔️Uitgaande dat u de perfecte woning gevonden heeft, zullen wij namens u onderhandelen om deze voor u te beveiligen, totdat u in staat bent om deze persoonlijk te bezoeken.

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 951 569 340 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

België: +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities