LUXE VILLA'S

LUXURY VILLAS

Heaven Marbella is een complex van 40 enkele villa's & semi-vrijstaande villa's, gelegen in Elviria, Marbella, met uitzicht op Santa María & Country Club en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

 

Alle villa's zijn SW georiënteerd, om de hele dag van de zon te genieten. 14 van hen bevinden zich in een afgesloten privé gemeenschap, eerste lijn golf met prachtig uitzicht op de valleien van pijnbomen en kurkeiken.

Heaven Marbella is a complex of 40 single villas & semi-detached villas, located in Elviria, Marbella, overlooking Santa María & Country Club and panoramic sea views to the Mediterranean Sea.

 

All the villas are SW oriented, to enjoy the sun all day. 14 of them will be in a gated private community, first line golf with beautiful views to the valleys of pine trees and cork oaks.

splinternieuwe luxe VILLAS

De villa's zullen 3 niveaus hebben: grote kelder met de mogelijkheid om extra 1 tot 3 slaapkamers meer te doen, afhankelijk van de villa. Hoofdverdieping met een enorme open keuken, grote woon- en eetkamer, gastentoilet, sommige met een slaapkamer met eigen badkamer (4 slaapkamers villa's), terras/s, tuin en zwembad. Op de bovenste verdieping hebben we altijd 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en terras/ s.

heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

Brand new luxury VILLAS

heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

The villas will have 3 levels: large basement with the possibility to do additional 1 to 3 bedrooms more depending the villa. Main floor with a huge open plan kitchen, large living & dining room, guest toilet, some ones with a bedroom with en suite bathroom (4 bedrooms villas), terrace/s, garden, and swimming pool. On top floor we have always 3 bedrooms, each one with en suite bathroom and terrace/s.

PRIVÉ ZWEMBAD – PRIVÉ GARAGE – PRIVÉ TUIN - - ZEE & GOLF ZICHT

PRIVATE POOL – PRIVATE GARAGE – PRIVATE GARDEN - SEA & GOLF VIEWS

heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

press to zoom
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

press to zoom
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

press to zoom
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich
heaven-nieuwbouw-villas-marbella-zeezich

press to zoom
1/12

We creëren een mix van 7 types villa's en semi-vrijstaande villa's in Andalusische stijl met moderne lijnen om deze geweldige Marbella life style te creëren.

We create a mix of 7 types villas and semi-detached villas Andalusian style with modern lines to create this amazing Marbella lifestyle.

Elke luxe villa wordt gebouwd met hoge kwaliteiten en heeft een privé zwembad, garage, vloerverwarming, open haard, volledig uitgeruste keuken, airconditioning, alarmsysteem, tropische tuin.

Each luxury villa will be built with high qualities and will have private pool, garage, under floor heating, fireplace, kitchen fully equipped, air conditioning, alarm system, tropical garden.

Villa-s
Slaapkamers: 3 - 5
Badkamers: 3 - 5
Leefruimtes: 303 m2 – 455 m2
Terrassen: 40 m2 – 55 m2
Perceel: 411 m2 – 1.475 m2
Prijzen: €995.000 - €2.585.000
Apartments
Bedrooms: 3 - 5
Bathrooms: 3 - 5
Lving space: 303 m2 – 455 m2
Terrace: 40 m2 – 55 m2
Plot: 411 m2 – 1.475 m2
Prices: €995.000 - €2.585.000
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262