LUXE APPARTEMENTEN

LUXURY APARTMENTS

De residentiële ontwikkeling met een, twee, drie of vier slaapkamers woningen verdeeld over drie verschillende woonruimtes met een avant-gardistische vormgeving dat opgaat in de omgeving in een geconsolideerd gebied dat op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona ligt.

 

Hier vindt u het perfecte huis op de perfecte plek.

The residential development with one, two, three- or four-bedroom homes distributed in three different residential spaces with an avant-garde design that blends into the surroundings in a consolidated area that’s just minutes from the beach, the city centre and Estepona’s marina.

 

Here you’ll find the perfect home in the perfect place.

splinternieuwe luxeappartementen en penthouses

De verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht over de baai van Estepona en de stranden die zich zowel richting Marbella als richting Sotogrande uitstrekken.

De residentiële ontwikkeling is bewust gelegen in een bevoorrechte omgeving die u in staat stelt om de belangrijkste verbindingswegen in slechts een paar minuten te bereiken. Toeristische referentiepunten, zoals Marbella en Puerto Banús, golfbanen en winkelcentra liggen allemaal op minder dan 20 minuten afstand. Dit alles zal u helpen om te genieten van alles wat u nodig heeft om het meeste uit de Costa del Sol levensstijl te halen.

Brand new luxury apartments and penthouses

Its elevated location offers beautiful views over the bay of Estepona and the beaches that extend both towards Marbella and towards Sotogrande.

The residential development has been knowingly located in a privileged area that enables you to join the main connection routes in just a few minutes. Tourist reference points, such as Marbella and Puerto Banús, golf courses and shopping centres, among other things, are all under 20 minutes away. This will all help you enjoy everything you need to make the most of the Costa del Sol lifestyle.

De appartementen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Deze ontwikkeling biedt woningen waar design en comfort hand in hand gaan.

The project has been designed to suit your needs. This development offers homes where design and comfort go hand in hand with the idea of putting a highly attractive project at your disposal.

1/10

De zuid zuidoostelijke oriëntatie maakt optimaal gebruik van natuurlijk licht en de verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht op de zee en/of de stad vanaf de grote terrassen, die zijn ontworpen om de woningen te verbinden met de schoonheid van hun omgeving.

Its south-southeast orientation makes the most of natural light and its elevated location offers magnificent views of the sea and/or the city from the large terraces, which have been designed to connect the homes with the beauty of their surroundings.

Ruime en perfect verlichte kamers met woon- en eetkamer, kamers die met elkaar verbonden zijn door ruime terrassen. Open plattegrond keukens die volledig zijn uitgerust met apparaten met een laag verbruik, voldoen aan de duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

Spacious and perfectly lit rooms with living rooms and dining rooms that are connected by spacious terraces. Open-plan kitchens that are fully equipped with low consumption appliances, meeting sustainability, practicality and comfort criteria.

Slaapkamers: 1 - 2 – 3 - 4
Badkamers: 1 - 2 - 3
Leefruimtes: 70 – 146 m2
Terrassen: 20 – 195 m2
Prijzen: € 265.000 - € 615.000
Bedrooms: 1 - 2 – 3 - 4
Bathrooms: 1 - 2 - 3
Living spaces: 70 – 146 m2
Terraces: 20 – 195 m2
Prices: € 265.000 - € 615.000
Show More

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities