top of page

LUXE APPARTEMENTEN

LUXURY APARTMENTS

Gelegen in een uitzonderlijke positie aan de gewilde New Golden Mile in Estepona, is dit selecte project van zeer moderne twee- en driekamer appartementen  perfect gepositioneerd om te genieten van dit prachtige deel van de Costa del Sol.
 
EEN FANTASTISCHE LOCATIE….

Situated in an exceptional position on the sought after New Golden Mile in Estepona, this select development of highly contemporary two- and three-bedroom apartments and is perfectly positioned for enjoying this wonderful part of the Costa del Sol.

A FABULOUS LOCATION…

oceana-gardens-nieuwbouw-appartementen-estepona

splinternieuwe luxeappartementen

Deze elegante appartementen zijn uitgerust met veel hoogwaardige functies die zijn ontworpen voor gemak, comfort en veiligheid.

Open en eigentijds design. De appartementsgebouwen tellen slechts drie verdiepingen met een groot terras of tuin. Dit is perfect om buiten te dineren en te ontspannen in de zon.

Deze appartementen beschikken over extra grote glazen deuren die een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte bieden.

De ligging van het project is onovertroffen, op loopafstand van het charmante dorpje Cancelada en vlakbij verschillende golfbanen.

oceana-gardens-nieuwbouw-appartementen-estepona
oceana-gardens-nieuwbouw-appartementen-estepona

Brand new luxury apartments

oceana-gardens-nieuwbouw-appartementen-estepona

These elegant apartments are equipped with many high-quality features that are designed for convenience, comfort and security.

Open and contemporary design. The apartment buildings have only three floors with a large terrace or garden. This is perfect for alfresco dining and relaxing in the sun.

These apartments feature extra-large glass doors that provide a seamless connection between inside and outside space. 

The location of the development is unbeatable, being within walking distance of the charming village of Cancelada and close to several golf courses.

Uw droomhuis in de zon wacht hier in Oceana Gardens.

Your dream home in the sun awaits here at Oceana Gardens.

Gelegen in een verhoogde positie over stijlvolle laagbouwblokken, ligt dit exclusieve eigentijdse project in een zuidwestelijke oriëntatie, waardoor het meeste van die prachtige zonsondergangen over de Middellandse Zee.

Located in an elevated position across stylish low-rise blocks, this exclusive contemporary development sits in a south-western orientation making the most of those gorgeous sunsets over the Mediterranean.

Moderne, volledig uitgeruste keukens met hoogglans witte units met veel ruimte. Grote ramen kijken uit op het platteland. Ruime slaapkamers met inbouwkasten en een eigen badkamer.

Modern, fully equipped kitchens with high gloss white units with lots of space. Large windows overlook the countryside. Spacious bedrooms with fitted wardrobes and en suite bathrooms.

Slaapkamers: 2 – 3
Badkamers: 2
Leefruimtes: 103 m2 – 127 m2
Terrassen: 18 m2 – 107 m2

Prijzen: €293.000 - €473.000
Bedrooms: 2 – 3
Bathrooms: 2
Living spaces: 103 m2 – 127 m2
Terraces: 18 m2 – 107 m2

Prices: €293.000 - €473.000

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 951 569 340

bottom of page