Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

 DE ULTIEME LUXE APPARTEMENTEN

OP DE GOLDEN MILE - MARBELLA

  nieuw LUXE project

       IN MARBELLA

  27 LUXE nieuwbouw appartementen

         OP DE GOLDEN MILE

 prijs:  op aanvraag

CONTEMPORAINE LUXE

APPARTEMENTEN

"Als superlatieven tekortschieten"

Geniet van deze adembenemende appartementen aan de Spaanse Costa Del Sol, met alle faciliteiten op minder dan 5 minuten.

Gelegen op de Golden Mile, op minder dan 1 minuut van  het centrum van Marbella en 1 minuut van Puerto Banus en wandelafstand van het strand op de beroemde GOLDEN MILE, komen deze ultra luxe appartementen.

LEEF HET LEVEN... NU...

  HET ULTIEME project

     IN MARBELLA

Magisch... 

     Majestueus...

              Meesterlijk...

 prijs:  op aanvraag

ADEMBENEMEND CONTEMPORAIN DESIGN EN STIJLVOL COMFORT GAAN

HAND IN HAND

MET HET PROJECT

 • U wil indrukwekkend

 • U wil jaloersmakend

 • U wil eersteklas

 • U wil exclusief

 • U wil sexy & smaakvol

 • U wil ultieme luxe en toplocatie 

 • U wil bloedstollend mooi

 • U wil comfort

 • U wil hoogstaand

 • U wil eigentijds

 • U wil beeldschoon

 • U wil revolutionair

Dan heeft dit nieuwbouw project alles wat u naar op zoek bent…

Prijs:  Op aanvraag

Gelijkvloers

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2 en-suite  

Leefruimte: 166 m2

Terras: 66 m2

Kelder: 56 m2

Opslagplaats

Autostalling: 2 auto’s

Duplex gelijkvloers

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4 en-suite  

Leefruimte: 272 m2

Terras: 193 m2

Kelder: 61 m2

Opslagplaats

Autostalling: 2 auto’s

1ste verdiep

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 110 m2

Terras: 37 m2

Opslagplaats:

Autostalling: 2 auto’s

Penthouse triplex

Privé lift

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 192 m2

Terras: 132 m2

Dakterras en solarium 63 m2

Opslagplaats

Autostalling: 2 auto’s

Penthouse triplex

Privé lift

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4 en-suite  

Leefruimte: 433 m2

Terras: 240 m2

Dakterras en solarium 136 m2

Opslagplaats

Autostalling: 2 auto’s

Een volledig nieuw geavanceerd project in het hart van de "Golden Mile " van Marbella. Op slechts een paar meter van het strand en op korte afstand van Puerto Banus met zijn luxewinkels en restaurants.

Een exclusief residentieel complex, met een oppervlakte van 9.326 m2 waarvan een totaal van 5.700 m 2 zijn bedoeld voor interne ontwikkeling, 24-uurs bewaking, bestaande uit 3 blokken met in totaal slechts 27 appartementen, te midden van zorgvuldig ontworpen tropische tuinen, met zwembad, solarium, chill out, fitnessruimte en spa, en biedt bewoners volslagen zekerheidstelling, discretie en een exclusieve service.

Alle appartementen zijn Oost-West georiënteerd en hebben een imponerend uitzicht over de Sierra Blanca. Alle penthouses hebben uitzicht op zee. Binnenin de appartementen is het heel helder. Zorgvuldig ontwerp van de terrassen maakt het mogelijk om ervan te genieten op elk moment van de dag.

Het gesloten en privé project heeft een hoofdingang voor de voertuigen en de bewoners. Het complex zal worden omheind en bewaakt worden door beveiligingspersoneel die gebruik zal maken van de nieuwste generatie van een besturingselement met camera's.

De technische kenmerken van de woningen zijn van de beste kwaliteit en voorzien van de nieuwste trends in technologie en de bouw. (Vloerverwarming, keuken merk ' Bulthaup ", vensters"Shuco", de badkamers voorzien van merken"Villeroy & Bosch","Corean"en"Gederit", centrale Domotica, achtergrondmuziek, fiber optic internet, enz...)

Privacy, comfort, lichtheid, moderniteit en hoge kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor dit project.

1/16

"Als superlatieven tekort schieten"

san pedro 

PUERTO BANUS 

golden mile

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Als het gaat om de meest gewilde locatie voor luxe woningen in Marbella is de Golden Mile de place to be. Waarom heet het de Golden Mile? Wel, gouden zandstranden, de gouden zon, vorstelijke eerste en tweede lijn woningen en onroerend die een heleboel goud waard zijn. Dit is een van de duurste stukken van onroerend goed in Europa. De Golden Mile is de belichaming van luxe en extravagantie weelde. Dit is immers de speeltuin van de rijken en beroemdheden. Dit gebied is zeer chi-chi en heeft een aantal van de stads meest luxueuze en compleet ingerichte appartementen, villa's, huizen en paleizen.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

 prijs:  op aanvraag

EEN PROJECT VOOR DE

" THE LUCKY FEW"

 • De luxe-voordelen van een LUXE APPARTEMENT, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke locatie, de GOLDEN MILE.

 • Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. 

 • Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

 

  27 LUXE nieuwbouw appartementen

         op DE GOLDEN MILE

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 952 838 541 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043