Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

 

        LUXE APPARTEMENTEN IN NUEVA ANDALUCIA

  nieuw LUXE project

    IN NUEVA ANDALUCIA

  91 LUXE NIEUWBOUW

appartementen & PENTHOUSES

 VANAF € 255.000  

91 moderne appartementen

"Een aantrekkelijk residentieel complex in het hart

van de Nueva Andalucía Golf vallei"

Binnen handbereik van alle voorzieningen.

Genesteld in de heuvels, bied het adembenemende vergezichten en een rustige sfeer

residentieel PROJECT

 IN nueva andalucia

AFWERKING... 

     LOCATIE...

            HEDENDAAGS...

 VANAF € 255.000

De ontwikkeling, bied 91 eenheden in totaal, met omheinde beveiliging, twee gemeenschappelijke buitenzwembaden, parkeergarage en opslagplaats.

  • U wil alles kortbij

  • U wil comfortabel

  • U wil een zonnig terras

  • U wil grote ramen

  • U wil grote terrassen

  • U wil hedendaags

Het complex ligt binnen handbereik van alle gemakken, met inbegrip van bars, restaurants, supermarkten en scholen; het is zeer gunstig gelegen naar Puerto Banús, Marbella en San Pedro, met alle van hen slechts een klein eindje rijden.

Prijzen: € 255.000 - € 420.000

Gelijkvloers

Slaapkamers: 2 

Badkamers: 2   

Leefruimte: 94 - 103 m2

Terras: 35 - 38 m2

Prijs: € 255.000 - 270.000

1ste, 2de en derde Verdiep

Slaapkamers: 2 - 3

Badkamers: 2 - 3  

Leefruimte: 117 - 141 m2

Terras: 47 - 58 m2

Prijs: € 384.000 - € 420.000

De begane grond appartementen hebben overdekte terrassen, die de kans bieden om te genieten van de warme zomeravonden, evenals de koelere dagen in de herfst en winter maanden, terwijl de duplex penthouses beschikken over fantastische dakterrassen met een prachtig uitzicht.

Genesteld in het pittoreske dal van de Golf in Nueva Andalucía, op een verhoogde positie, kunnen bewoners genieten van een spectaculair uitzicht over de vallei. Het complex ligt binnen handbereik van alle gemakken, met inbegrip van bars, restaurants, supermarkten en scholen; het is zeer gunstig gelegen naar Puerto Banús, Marbella en San Pedro, met alle van hen slechts een klein eindje rijden. Naast dit  past het bij de behoeften van alle enthousiaste golfers, met de nabijheid van een indrukwekkend aantal verschillende gevestigde golfterreinen, met inbegrip van Las Brisas, Aloha en Los Naranjos.

 Een nieuwe investeringsmogelijkheid om niet te missen!

1/14

"Genesteld in de golfvallei van Nueva Andalucía"

Show More

nueva andalucia

Als Puerto Banús ‘the playground of the rich and famous’ is, dan is Nueva Andalucía ‘the lounge area’.

 

Het is een goed doordacht en zeer aantrekkelijk gebied waar de meerderheid van de villa's en appartementen gebouwd zijn volgens de traditionele Andalusische architectuur en design. Maar uiteraard vinden we hier ook enkele nieuwere, moderne projecten.

Nueva Andalucia biedt u rust en privacy, met de drukte van Marbella en Puerto Banús vlakbij. Toegegeven, hier betaalt u voor vastgoed iets meer dan in andere plaatsen rond Marbella, maar in ruil daarvoor krijgt u wel een huis op een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol.

 

Nueva Andalucía staat ook bekend als de "Golf Valley". Met een concentratie van prestigieuze golfclubs, zoals La Quinta, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf, Magna Golf en La Dama de Noche, is Nueva Andalucía een echt golfersparadijs. Het internationale golferspubliek zorgt tevens voor extra verhuurmogelijkheden, ook buiten de zomermaanden. Dit maakt Nueva Andalucía een van de beste keuzes voor een veilige investering in onroerend goed aan de Costa del Sol.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

EEN PROJECT DIE ALLES

 HEEFT WAT U ZOEKT

 VANAF € 255.000  

Zijn hoge kwaliteit afwerking van waaronder marmeren vloeren, open haarden,

ingebouwde kasten en domotica, maken ze een goede investering voor u en uw gezin.

  91 LUXE nieuwbouw appartementen

 OP MINDER DAN 5 MINUTEN VAN ALLE FACILITEITEN

​info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 952 838 541 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities