Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

 DE ULTIEME LUXE VILLAS IN MARBELLA

  nieuw LUXE project

       IN MARBELLA

  21 LUXE nieuwbouw villaS

 op WANDELAFSTAND NAAR HET STRAND

 prijs:  VANAF € 1.190.000

CONTEMPORAINE LUXE VILLAS

"Prachtige zeezichten"

Geniet van deze adembenemende villa's aan de Spaanse Costa Del Sol, met alle faciliteiten op minder dan 5 minuten.

Gelegen in Cabopino, op minder dan 2 minuten van de gouden zandstranden van Marbella en 10 minuten van Puerto Banus, komen deze ultra luxe villa's.

LEEF HET LEVEN... NU...

  HET ULTIEME project

     IN MARBELLA

Magisch... 

     Majestueus...

              Meesterlijk...

 prijs: vanaf € 1.190.000

ADEMBENEMEND CONTEMPORAIN DESIGN EN STIJLVOL COMFORT GAAN HAND IN HAND

MET HET PROJECT

 • U wil indrukwekkend

 • U wil jaloersmakend

 • U wil eersteklas

 • U wil exclusief

 • U wil sexy & smaakvol

 • U wil ultieme luxe en toplocatie 

 • U wil bloedstollend mooi

 • U wil comfort

 • U wil hoogstaand

 • U wil eigentijds

 • U wil beeldschoon

 • U wil revolutionair

Dan heeft dit nieuwbouw project alles wat u naar op zoek bent…

Prijs:  Vanaf € 1.190.000

TYPE A

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4 en-suite  

Leefruimte: 221 m2

Terras: 195 - 214 m2

Kelder: 82 - 86 m2

Perceel: 372 - 547 m2

Parking: 32 - 36 m2

Autostalling: 2 auto’s

TYPE C

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 185 m2

Terras: 180 m2

Kelder: 128 m2

Perceel: 602 m2

Parking: 119 m2

Autostalling: 2/3 auto’s

TYPE B

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 201 m2

Terras: 200 m2

Kelder: 95 m2

Perceel: 388 - 545 m2

Parking: 33 m2

Autostalling: 2 auto’s

Genesteld naast een 18-holes golfbaan en is op korte loopafstand van de prachtige gouden zandstranden en de jachthaven van Cabopino. De 21 onafhankelijke hedendaagse villa's zijn zuid gericht, grenzend aan een groen beschermd gebied. Alle villa’s bieden uitzicht op zee die worden gemaximaliseerd door de ligging van het perceel.

De villa's zijn voorzien van een mooi design waarmee de nadruk op de belangrijke architectonische elementen naar voren komen. De simpele eenvoud van de open-plan lay-outs betekent dat de interne gebieden ruim zijn met een overvloed aan licht.

Bovendien, zijn de kelders afgewerkt met dezelfde hoge kwaliteiten, met een extra buiten ruimte die de hoeveelheid daglicht verhogen. De kamers zijn speciaal ontworpen met een om optimaal gebruik van te maken en kunnen gepersonaliseerd worden naar de individuele voorkeuren. Er is ook een geïntegreerde parkeerplaats in de kelder van elke villa, met voldoende ruimte voor minstens 2 auto's.

Uitstekende kwaliteiten zijn uitgekozen voor elk detail van de villa's, met inbegrip van:

 • Vloerverwarming met water in de gehele woning met inbegrip van badkamers (met uitzondering van de kelder) via Daikin Altherma systeem

 • Verwarming en airconditioning in de gehele villa met inbegrip van 2 grotere kamers in de kelder

 • Grote ramen met een dunne profiel kozijnen en met veiligheid glas

 • Volledig ingerichte keuken met Silestone werkbladen en Siemens toestellen

 • Villeroy & Boch sanitair met Grohe mixers

 • Pre-installatie van domotica systemen

 • Privé zwembad met zout zuivering

 • Volledig aangelegde tuinen met automatische irrigatiesystemen

De villa's zijn verdeeld in kleine gemeenschappen met gepersonaliseerde toegang en ondergrondse parkeergelegenheid. De algehele ambiance van de ontwikkeling is afgesloten door zachte, mooi vormgegeven randen met inheemse mediterrane bomen en planten. Elk van de villa's is gepositioneerd voor meer privacy, maar CCTV camera's zijn geïnstalleerd voor on-site beveiliging.

De villa’s bieden een zeldzame investeringskans. Deze villa residenties combineren stijlvolle architectonische ontwerpen met een zeer gewilde, handige locatie.

Dit is echt een ongeëvenaarde locatie, minder dan 400 meter van de prachtige gouden zandstranden en de beschermde duinen van Cabopino beach. Het is slechts 10 minuten lopen naar de charmante jachthaven van Puerto Cabopino.

Restaurants en bars zijn in overvloed op dit gebied met een kleine selectie van winkels. Lokale beachclubs omvatten Max Beach Sun Club, de wereld beroemde Nikki Beach en El Oceano. Golf is ook een grote attractie in het gebied, met Cabopino, Calanova, Miraflores, Santa Maria en Siesta golf terreinen binnen 10 minuten van de villa's.

 • De beste stranden van de kust.

 • 400 meter naar het strand en haven

 • Een wandeling naar de plaatselijke winkels en restaurants

 • 10 minuten rijden naar Marbella

 • 15 minuten rijden naar de wereld beroemde Puerto Banús

 • 15 minuten rijden naar Fuengirola

 • 30 minuten naar de luchthaven van Malaga

1/11

"Als superlatieven tekort schieten"

Show More

CABOPINO

PUERTO BANUS 

MIJAS

Puerto Cabopino, hoewel kleiner dan buurman Puerto Banús, heeft een intieme sfeer die bezoekers verwelkomt het hele jaar door. Er zijn veel watersporten in Cabopino zoals, huren van kajaks, paddle surfen, Kitesurfen zelfs dolfijnen en walvis spotten.

Restaurants en bars zijn in overvloed op dit gebied met een kleine selectie van winkels. Lokale beachclubs omvatten Max Beach Sun Club, de wereld beroemde Nikki Beach en El Oceano. Golf is ook een grote attractie in het gebied, met Cabopino, Calanova, Miraflores, Santa Maria en Siesta golf terreinen binnen 10 minuten van de villa's.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Langs het kustgebied van Mijas, "La Cala de Mijas" is een prachtig vissersdorpje gelegen in het centrum van Mijas Costa. La Cala is toegankelijk door grote bomen beklede lanen en de boulevard en loopt langs de volledige lengte van het dorp. In de afgelopen drie decennia groeide het gebied snel uit en het kustplaatsje biedt een breed scala van internationale diensten, met inbegrip van banken, restaurants, bars en medische zorg.

Een korte afstand van het dorp vind u de meest populaire stranden van de omliggende kustlijn.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

 prijs:  VANAF € 1.190.000

EEN TOP INVESTERING

 • De luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke locatie.

 • Een unieke plek waar u het hele jaar door kunt leven. 

 • Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

 

  21 LUXE nieuwbouw VILLAS

 op WANDELAFSTAND NAAR HET STRAND

​info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043 - +34 951 569 340

België: +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities