top of page

LUXE VILLAS met zee zicht

 VANAF € 985.000 

Een exclusief project van 12 moderne villa's met 4 slaapkamers in een residentiële wijk met villa's. Omringd door de natuur en met een prachtig uitzicht op de zee.

Gelegen in Cancelada, New Golden Mile, ongeveer 5 minuten naar het strand.​

UNIEKE LUXE VILLAS

De perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Luxe wacht op u in deze nieuwe ontwikkeling die bestaat uit 12 onafhankelijke villa's met unieke en eigentijds ontwerp. De uitgebreide en vlakke tuinen bieden een prachtig uitzicht op zee.

 

Deze exclusieve ontwikkeling biedt maximale accommodatie met de mogelijkheid om aan te passen naar uw persoonlijke smaak.

Kies uit 3 verschillende soorten en maten, met 4 slaapkamers.

SPECIFICATIES

Grote ingang met dubbele hoogte om vrienden en familie te verwelkomen. Volledig ingerichte keuken aangepast naar de hoogste normen en aparte zone voor de was.

Ze hebben ook indrukwekkende terrassen met spectaculair uitzicht op zee. 

U kunt uw woning volledig personaliseren.

 

De terrassen worden betreden door schuifdeuren van de vloer tot het plafond en integreren van beide woonruimtes in één, met overvloedig natuurlijk licht om ruimte te maximaliseren. De meeste badkamers zijn suite en de afwerkingen zijn van de hoogste kwaliteitskenmerken.

De grote open leefruimte biedt verschillende kamers om te ontspannen met toegang tot grote terrassen, zwembad en een grote tuin op twee niveaus.

  • 4  Slaapkamers

  • 5 Badkamers

  • 289 m2 bewoonbaar

  • 292 m2 terras

  • 965 m2 – 1.095 m2 perceel

Prijzen € 985.000 - € 1.450.000

LOCATIE

Cancelada - New Golden Mile

New Golden Mile is de naam welke gegeven is aan het gebied welke ligt tussen Estepona en Guadalmina.

In werkelijkheid is het alleen een naam welke voor marketing doeleindes gebruikt wordt. Het is eigenlijk een ¨geleende¨ naam van de originele Golden Mile, welke ligt tussen Marbella en Puerto Banus.

 

Bekende golfbanen zijn onder andere; El Paraiso Golf, Guadalmina Golf, Atalaya Golf, Resina Golf en niet te vergeten Los Flamingos Golf welke weer omgeven is door luxe villa’s en de meest moderne appartementen welke hier aan de kust te vinden zijn.

Het strand, de diverse winkels, bars en restaurants, allemaal binnen handbereik.

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 951 569 340 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

België: +32 472 055 262

bottom of page