LUXE appartementen &

penthouses

LUXURY APARTMENTS &

PENTHOUSES

De Sapphire is een exclusief boutiek project van luxeappartementen gelegen aan het strand en dicht bij het hart van Estepona. Dit project wordt met de bouwvergunning op de markt gebracht en zal binnenkort in aanbouw worden genomen.

 

Een boetiek project van slechts 14 uitzonderlijke appartementen, waaronder spectaculaire penthouses, die allemaal privacy en een prachtig panoramisch uitzicht bieden.

The Sapphire is an exclusive boutique project of luxury apartments located on the beach and close to the heart of Estepona. This project will be launched on the market with the building permit and will be under construction shortly.

 

A boutique project of only 14 exceptional apartments, including spectacular penthouses, all offering privacy and stunning panoramic views.

splinternieuwe luxe appartementen op het strand

14 appartementen met 2 en 3 slaapkamers die samen een authentiek paradijs aan zee vormen. Het project heeft een uniek en baanbrekend ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen. Unieke frontlinie strandlocatie op loopafstand van de jachthaven van Estepona.

Geweldige gemeenschap met binnen- en buitenzwembad, een spa, een fitnessruimte, een sociale ruimte.... Een uitzonderlijk project waar uw dagelijkse leven aangenamer zal zijn dan ooit. Word elke ochtend wakker met het geluid van golven. Open uw ramen en voel de mediterrane bries. Dompel jezelf onder in luxe.

Brand new luxury apartments on the beach

14 2- and 3-bedroom apartments which together form an authentic seaside paradise. The project has a unique and ground-breaking design with the highest quality standards. Unique front-line beach location within walking distance of the marina of Estepona.

 

Great community with indoor and outdoor pool, a spa, gym, a social area. An exceptional project where your daily life will be more pleasant than ever. Wake up every morning with the sound of waves. Open your windows and feel the Mediterranean breeze. Immerse yourself in luxury.

The Sapphire frontlinie strandappartementen aan het strand.

The Sapphire frontline beach apartments on the beach.

Hoogwaardige materialen en details in afwerking zorgen voor een comfortabele sfeer. De zeewind, de eindeloze zonsondergangen en het zachte geluid van de golven creëren unieke sensaties en onvergetelijke momenten en herinneringen om te delen met familie en vrienden.

High-quality materials and details in finish create a comfortable atmosphere. The sea breeze, the endless sunsets and the soft sound of the waves create unique sensations and unforgettable moments and memories to share with family and friends.

Elk appartement biedt ruime en lichte binnenruimtes. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een open woonruimte met een verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen volgens hun eigen functionele schema en vormen een eenheid tussen binnen en buiten. 

 

Grote buitenruimtes met privézwembad, vrij uitzicht op de zee vanuit de woonkamer, terras en hoofdslaapkamer waar elke hoek van het huis zich vermengt met de bezienswaardigheden en geluiden van de Middellandse Zee.

Each apartment offers spacious and bright interior spaces. The natural light provides an open living space with a connection between inside and outside. All materials are carefully chosen according to their own functional scheme and form a unity between inside and outside. 

 

Large outdoor areas with private pool, unobstructed views of the sea from the living room, terrace and master bedroom where every corner of the house blends with the sights and sounds of the Mediterranean.

Appartementen
Slaapkamers: 2 - 3
Badkamers: 2 - 3
Leefruimtes: 99 m2 – 257 m2
Terrassen: 36 m2 – 448 m2
Prijzen: €670.000 - €3.500.000
Apartments
Bedrooms: 2 - 3
Bathrooms: 2 - 3
Lving space: 99 m2 – 257 m2
Terrace: 36 m2 – 448 m2
Prices: €670.000 - €3.500.000
Show More

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities