top of page

LUXE HALF VRIJSTAANDE VILLA'S

LUXURY SEMI DETACHED VILLAS

50 half vrijstaande villa's van 2 of 3 slaapkamers met optie van solarium en kelder. De huizen zijn zonnig op het westen georiënteerd en door hun indeling langs een lichte helling kunt u optimaal profiteren van het prachtige uitzicht.

50 semi-detached villas of 2 or 3 bedrooms with option of solarium and cellar. The houses are sunny west facing and their layout along a slight slope allows you to take full advantage of the beautiful views.

splinternieuwe HALF VRIJSTAANDE VILLA'S

De locatie, naast de Atalaya Golf & Country Club, dicht bij de winkelstraten en met Puerto Banús op een steenworp afstand, is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een onafhankelijk huis met een tuin, zonder dat ze daarbij afzien van een goede verbinding met de beste diensten aan de Costa del Sol.

half-vrijstaande-villas-te-koop-estepona
half-vrijstaande-villas-te-koop-estepona

Brand new SEMI DETACHED VILLAS

half-vrijstaande-villas-te-koop-estepona

The location, next to the Atalaya Golf & Country Club, close to the shopping streets and with Puerto Banús a stone's throw away, is ideal for families looking for an independent house with a garden, without giving up a good connection to the best services on the Costa del Sol.

Laat u inspireren door het spectaculaire uitzicht dat eindigt aan de horizon van de Middellandse Zee.

Be inspired by the spectacular views that end on the horizon of the Mediterranean Sea.

De huizen hebben een zonnige oriëntatie naar het westen, bovendien biedt de indeling langs een lichte helling een maximaal prachtig uitzicht. Zon, golf, natuur, Geniet er het hele jaar door van!

The houses have a sunny orientation to the west, and the layout along a slight slope offers maximum stunning views. Sun, golf, nature, Enjoy all year round!

Laat u inspireren door het spectaculaire uitzicht dat eindigt aan de horizon van de Middellandse Zee. Het complex biedt een gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen en een aangelegde en geplaveide tuin. Het kinderzwembad heeft een toegang in strandstijl om de veiligheid van de kleintjes te garanderen.

 

U heeft de mogelijkheid om uw badkamers aan te passen en een woning met 3 slaapkamers om te toveren tot een immense 2 slaapkamers. Neem de kans om te ontspannen in uw prachtige tuin terwijl u geniet van het typische zonnige klimaat van de Costa del Sol.

Be inspired by the spectacular views that end on the horizon of the Mediterranean Sea. The complex offers a communal swimming pool for adults and children and a landscaped and paved garden. The children's pool has beach-style access to ensure the safety of the little ones. 

 

Cosmopolitan houses, with an air of freedom. You have the possibility to adapt your bathrooms and transform a 3-bedroom house into an immense 2 bedrooms. Take the chance to relax in your beautiful garden while enjoying the typical sunny climate of the Costa del Sol.

Villa's
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2,5 - 3,5
Leefruimtes: 112 m2 – 263 m2
Terrassen: 135 m2 – 290 m2
Perceel: 195 m2 – 320 m2
Prijzen: € 370.000 - € 725.000
Villa's
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2,5 - 3,5
Lving space: 112 m2 - 263 m2
Terrace: 135 m2 - 290 m2
Plot: 195 m2 - 320 m2
Prices: € 370.000 - € 725.000

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

YOUR DREAM HOME AWAITS YOU!!

​info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043  -  +32 472 055 262

bottom of page