top of page

luxe herenhuizen MET ZEE en golf ZICHT

 VANAF € 650.000 

Exclusief residentieel complex, samengesteld uit 23 herenhuizen en 2 onafhankelijke villa's in Cabopino.

The Cape is een innovatief woonproject in Cabopino. Dit wonder aan zee ligt in de gemeente Marbella, één van de mooiste plekjes van de Costa del Sol. De woningen liggen frontline golf, met een uitstekende locatie dicht bij een gouden zandstrand en de haven van Cabopino.

Indien u zichzelf  altijd hebt zien wonen in een ruime woning waar u ontwaakt met een adembenemend uitzicht op de zee, is dit uw kans om eindelijk uw droomhuis te vinden.

Het project is gelegen binnen de Cabopino golf course, waardoor het een uniek project maakt dankzij de inspirerende omgeving. Een leven in deze bevoorrechte woningen is zeker idyllisch voor golfliefhebbers.

op de golf van cabopino

Cabopino

01

5 MINUTES

FROM THE BEACH

02

30 MINUTES

TO THE AIRPORT

03

2 MINUTES

TO GOLF CLUBHOUSE

04

10 MINUTES

TO MARBELLA

UNIEKE LUXE WONINGEN

Deze uitzonderlijke locatie aan de Middellandse Zee presenteert een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden en meer dan 320 dagen zon per jaar. De Golf kust is dus een zekerheid voor zowel amateurs en professionele golfers die willen oefenen op elk moment van het jaar.

Al onze panden hebben drie kamers met eigen badkamer die een prachtig uitzicht op de Middellandse zee bieden. Ze hebben ook een privé zwembad, een ruim terras en zonneterras alsmede een ruime privé-tuin om te genieten van de helderheid van de regio.

De woonwijk biedt absolute veiligheid en sereniteit, en bewakingscamera's zijn geïnstalleerd om de veiligheid van uw huis te garanderen.

SPECIFICATIES

  • Prachtig uitzicht op zee en golf

  • Walk in kasten

  • Hoogwaardige afwerking

  • Plafond hoogte van 3,60 meter

  • Privé zwembad

  • 3 Slaapkamers

  • 3 Badkamers

  • Ts 163 - 183 m2 bewoonbaar

  • Ts 122 - 140 m2 terras

  • Ts 20 - 181 m2 tuin

Prijzen € 650.000 - € 1.200.000

LOCATIE

Cabopino

Gelegen in Cabopino Golf Marbella.

Ligt net ten oosten van de stad Marbella, Cabopino staat bekend om haar natuurlijke schoonheid, dennenbos en het beroemde strand van Artola die wordt beschouwd als een van de beste stranden in Spanje met gouden zandduinen, uitzonderlijk schoon water en grote strand restaurants.

De stijlvolle jachthaven van Cabopino is slechts een klein eindje wandelen, terwijl kleiner en intiemer dan Puerto Banus, beschikt het over een scala aan faciliteiten, waaronder een ruime keuze aan stijlvolle restaurants, loungebars en winkels.

Zicht over de locatie

bottom of page