LUXE TOWNHOUSES AAN HET STRAND

 VANAF € 780.000

Een innovatieve ontwikkeling direct gelegen aan een rustig strand aan de Costa del Sol, met absolute privacy in een natuurlijke omgeving en state-of-the-art faciliteiten.

Dit project van herenhuizen is een ware zeldzaamheid: een van de enige direct aan het strand gelegen luxe complexen met een modern design gelegen in een van de exclusieve delen van Estepona. 

Een prachtig woonproject voor veeleisende kopers met een voorliefde voor het goede leven.

Aantrekkelijke optie voor zij die zoeken naar een luxueuze levensstijl aan de Middellandse Zee, of zelfs een uitstekende investeringskans.

50 MODERNE LUXE TOWNHOUSES

Het project omvat drie, vier en vijf-slaapkamers exclusief ontworpen luxe townhouses, van 319 tot 449 m2, met inclusief een kelderruimte, terras en solarium met jacuzzi.

Beschrijving :

Elke townhouse heeft een privé dakterras met jacuzzi, pergola, tegels en kunstmatig gras als vloerafwerking, een barbecue gedeelte en een eigen ondergrondse garage met toegang naar het huis via een ruime bijkeuken, alsmede gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de gasten.  

MODERN DESIGN

De huizen hebben ook een open haard, vloerverwarming (waterbasis in woonkamers en elektrisch in de badkamers), airconditioning warm en koud en afgewerkte en ingerichte kasten, plus de nieuwste domotic systemen.

Het accentueren van het natuurlijke licht heeft de hoogste prioriteit, met hoge ramen bij de trappen waar het licht doorkomt.  Ook als aanvulling op dit open, innovatieve ontwerp hebben de keramische vloertegels een groot formaat.  De open keukens zijn prachtig uitgerust met Siemens of soortgelijke keuken apparatuur, terwijl de dubbele hoogte van het zitgedeelte de bovenste verdieping met elkaar verbindt door een glas galerie die het gevoel van transparantie versterkt.

LOCATIE

Estepona

Het project is gelegen in het meest exclusieve deel van de westelijke rand van Estepona, met uitzicht op zee en Zuid, Zuid-Oost- of Zuid-West oriëntatie. Het bevoorrecht project met een volledig omheinde oase van rust en veiligheid in het hart van een van de meest populaire woonwijken van de kust. Het is goed geïsoleerd van andere nabijgelegen urbanisaties en wordt omringd door een dennenbos beschermd met openbare groene ruimtes.

Aan de ene kant is er een rijk cultureel erfgoed en de klassieke lucht van een voormalige visserij en landbouw dorp; en op de andere, glamour en verfijning van chique restaurants en boetiekjes van designer-merken, en de buiten geneugten van meer dan 60 golfbanen aan de kust (met inbegrip van een dozijn in de buurt) en andere topklasse recreatieve voorzieningen.

EEN GEWELDIGE OMGEVING

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

De hele gemeente Estepona is in de greep geweest  van een grote transformatie in het afgelopen decennium. In de volksmond bekend als "de tuin van de Costa del Sol" naar aanleiding van een grote reorganisatie en versiering van de oude stad en de inauguratie van een botanisch park, Estepona heeft zijn traditionele Andalusische charme behouden terwijl het van alle belangrijke voorzieningen en diensten van een bloeiende 21ste eeuw aanbied.

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 951 569 340 -  +34 646 140 816  

België: +32 472 055 262

ElegantHomesTransparantWit.png