LUXE VILLA met zee & GOLF zicht

 € 675.000 

Een exclusieve moderne villa met 4 slaapkamers in een magische omgeving. Omringd door de golf en met een prachtig uitzicht op de zee.

Gelegen op ongeveer 5 minuten naar centrum van Estepona,.​

UNIEKE LUXE VILLA

Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en laag onderhoud aan het gebouw te hebben. De villa is gelegen op de tweede lijn van de golf en heeft fantastisch zeezicht.

 

U kunt genieten van deze chill-out-ruimte, met uitzicht op de golfbaan en met een glas wijn in de hand.

SPECIFICATIES

De villa beschikt over airconditioning, compleet ingerichte keuken, badkamers met design meubels, en ingerichte kasten.

Dit huis is zorgvuldig ontworpen om vanuit alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te hebben. De hoofdslaapkamer heeft walk-in kasten en alle kamers genieten van luxueuze en-suite badkamers.

 

Deze villa is gelegen aan een van de beste golfbanen in Estepona en de vele faciliteiten en restaurants liggen op amper 5 minuten rijden met de auto.

De ruimtes zijn geoptimaliseerd om gezellig, comfortabel en veelzijdig te zijn. Gebruik van geselecteerde materialen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

  • 4  Slaapkamers

  • 4 Badkamers

  • 180 m2 bewoonbaar

  • 170 m2 terras

  • 46 m2 zwembad

  • 758 m2 perceel

Prijs € 675.000

LOCATIE

Estepona

In tegenstelling tot sommige resorts aan de Costa del Sol is Estepona trouw gebleven aan haar vissersdorp roots en heeft het de typische Andalusische sfeer bewaard.

 

De gemeente strekt zich uit over meer dan 21 km langs de Middellandse Zee en omvat enkele van de beste en rustigste stranden aan de Costa del Sol.

1/4

Estepona beschikt ook over spectaculaire landschappen, waaronder de Los Reales bergen in het noorden. De hoogste resort piek ligt op 1449m boven zeeniveau, een van de hoogste in de provincie. Deze bergen zijn de thuisbasis van de uiterst zeldzame Pinsapo pijnboom.

 

Estepona stad heeft in de afgelopen jaren een uitbreiding gehad. Het staat nu hoog in de lijst qua mooiste resorts aan deze zijde van de Costa del Sol. Veel straten zijn alleen bestemd voor voetgangers en zijn geflankeerd met witgekalkte huizen versierd met kleurrijke geraniums.

De strandboulevard strekt zich uit over enkele kilometers. Je kunt heerlijk wandelen langs de Blauwe Vlag stranden van de stad. Aan de westkant van de stad ligt Estepona Marina, de thuisbasis van de vissersvloot en van winkels en restaurants, evenals een zondagmarkt. Estepona heeft uitstekende voorzieningen en faciliteiten, waaronder gezondheidscentra, privé-ziekenhuizen, scholen (onder andere Colegio San José, die meestal bovenaan de lijst van de beste scholen van Andalusië staat) en sport centra.

1/9

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 951 569 340 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

België: +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities