top of page

LUXE GESCHAKELDE WONINGEN

Een nieuw project van luxe herenhuizen in La Cala de Mijas, Mijas Costa

Het project zal op bestaan ​​uit 48 woningen op een verhoogde perceel in La Cala, op loopafstand van het strand, evenals lokale winkels en restaurants.

Veel van de huizen hebben een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen.

VALVEGA

MODERNE HERENHUIZEN, WANDELAFSTAND NAAR ZEE EN FACILITEITEN

Beschrijving:

De herenhuizen zijn gerangschikt rond een centrale tuin met een versierde ligweide en 3 gemeenschappelijke zwembaden, allen ontworpen in dezelfde moderne stijl als de huizen.

Door de verhoogde ligging van het perceel hebben veel van de huizen uitzicht op zee, terwijl anderen uitzicht hebben op het omringende landschap en de bergen.

3165248 (Medium).jpg

VALVEGA

OPEN ONTWERP MET VEEL LICHTINVAL

De woningen zijn ruim met veel lichtinval en hebben een open ontwerp met een verscheidenheid van lay-outs die voldoen aan uw behoeften. De opties zijn voor 2, 3 of 4 slaapkamers.

De woningen zijn zorgvuldig geplaatst, zodat elk zicht heeft op de centrale tuinen. Het project is omheind met beveiliging en een eigen ondergrondse parkeergarage voor twee auto's en een extra kelderberging.

Op de begane grond is ruim en veel lichtinval met vloer tot het plafond ramen, die leiden tot een groot eigen terras met uitzicht op het zwembad. Er zijn 3 verschillende configuraties beschikbaar voor op begane grond met een keuze van open of gesloten keuken en de mogelijkheid om een ​​slaapkamer op de eerste verdieping te plaatsen.

Het solarium op het dak is voorzien van een eigen zwembad en is ideaal om te genieten van de zon. Er is ook de mogelijkheid om een pergola met extra ruimte te installeren om buiten te dineren mogelijk te maken.

Onder elke woning is een eigen ondergrondse parkeerplaats voor 2 auto's en voldoende opbergruimte.

PRIJZEN 

  € 395.000 - € 555.000

3165244 (Medium).jpg

OMGEVING 

Mijas Costa heeft tal van uitstekende Spaanse restaurants, waar je de beste tapas en paella vindt. Met een gevarieerd nachtleven, schitterende stranden, gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen steden en een uitstekend gevoel van gemeenschap is Mijas Costa hemel op aarde. Buiten het lekkere eten, geniet je tevens van schitterende stranden en kan je gading vinden in de talrijke commerciële centra. 

Mijas is residentieel gelegen : rustige straten met palmbomen omzoomde lanen; mooie huizen verscholen achter hoge muren en schaduwrijke tuinen.  Velen voelen zich uitgenodigd om te gaan joggen, wandelen en kinderen kunnen er in alle veiligheid fietsen.;

  Bezoek hier onze website

ElegantHomesTransparantWit.png

Uw Belgische Makelaar in Spanje 

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 951 569 340 -  +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

bottom of page