nieuw LUXE project

       IN MARBELLA

 LUXE nieuwbouw villa-appartement TE HUUR

 op HET STRAND VAN DE NEW GOLDEN MILE

 prijs:  op aanvraag

CONTEMPORAIN LUXE

VILLA-APPARTEMENT

"Als superlatieven tekortschieten"

Geniet van dit adembenemend appartement aan de Spaanse Costa Del Sol, met alle faciliteiten op minder dan 5 minuten.

Gelegen op de New Golden Mile, op minder dan 5 minuten van Estepona en 8 minuten van Puerto Banus, ligt dit ultra luxe villa-appartement op het strand met alleen maar de opkomende en ondergaande zon, strand en zee voor uw woning…

LEEF HET LEVEN... NU...

emare-exclusive-rental-villa-apartment-e

  HET ULTIEME project

     IN MARBELLA

Magisch... 

     Majestueus...

              Meesterlijk...

 prijs:  op aanvraag

ADEMBENEMEND CONTEMPORAIN DESIGN EN STIJLVOL COMFORT GAAN

HAND IN HAND MET HET PROJECT

 • U wil indrukwekkend

 • U wil jaloersmakend

 • U wil eersteklas

 • U wil exclusief

 • U wil sexy & smaakvol

 • U wil ultieme luxe en toplocatie 

 • U wil bloedstollend mooi

 • U wil comfort

 • U wil hoogstaand

 • U wil eigentijds

 • U wil beeldschoon

 • U wil revolutionair

Dan heeft dit nieuwbouw project alles wat u naar op zoek bent…

Prijs:  Op aanvraag

Privé lift

Slaapkamers: 4

Badkamers: 4 en-suite  

Leefruimte: 327 m2

Terras: 80 m2

Autostalling: 3 auto’s

Gelegen op de New Golden Mile, midden tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie het absolute neusje van de zalm.

Villa-appartementen gespreid over een domein van 2Ha, maken van dit project een unicum!

Ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken.

Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

Het terras biedt een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van dit uitzonderlijk villa-appartement.

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn een extreem groot zonneterras, binnen oppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinity-pool van 37 x 9m!

 BEZOEK HIER ONZE CONCIËRGE SERVICE

luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-

press to zoom
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-

press to zoom
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-

press to zoom
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-

press to zoom
1/5
luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-

"Als superlatieven tekort schieten"

luxe-villa-appartement-te-huur-estepona-
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE HUREN OF TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

 prijs:  op aanvraag

EEN PROJECT VOOR DE

" THE LUCKY FEW"

 • De luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke frontlinie strand locatie.

 • Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. 

 • Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

 BEZOEK HIER ONZE CONCIËRGE SERVICE

 LUXE nieuwbouw VILLA-appartement TE HUUR

 op HET STRAND VAN DE NEW GOLDEN MILE

ElegantHomesTransparantWit.png

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043 - + 34 951 569 340

België: +32 472 055 262