top of page
french
uk
dutch

Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

BOUTIQUE-PROJECT MET LUXE APPARTEMENTEN

  nieuw LUXE project

       IN BENAHAVIS

  24 LUXE nieuwbouw APPARTEMENTEN

     MET EEN discrete en veilige ligging

 prijs:  VANAF € 395.600

EEN "BOUTIQUE-PROJECT", MET DE ESSENTIE VAN "EEN NIEUWE MANIER VAN LEVEN"

Geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de bergen in een zeer goed verzorgde setting.

Het project is gelegen in de exclusieve gemeente Benahavis,

in het hart van de Costa del Sol.

LEEF HET LEVEN... NU...

  HET ULTIEME project

     IN benahavis

Hedendaags... 

     Zuidwest gericht ...

                     uniek...

 prijs: vanaf € 395.600

Het project is een luxe,

modern en innovatief woonproject

De eigenaars kunnen gebruik maken van een wellness-centrum met sauna, Turks bad, thermische douche en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Prijs:  € 395.600 - € 895.600

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2 

Leefruimte: 97 m2

Terras: 38 - 67 m2

Opslagplaats: 1

Autostalling: 1 auto

Prijzen: € 395.600 - € 499.000

3 SLAAPKAMER APPARTEMENT

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2 

Leefruimte: 117 - 137 m2

Terras: 68 - 168 m2

Opslagplaats: 1

Autostalling: 1 auto

Prijzen: € 436.200 - € 865.600

GELIJKVLOER
MIDDEN ETAGE
PENTHOUSE

Het project is een luxe, modern en innovatief woonproject. Het is gemaakt door een geavanceerde team van professionals die een concept willen opzetten dat de allernieuwste moderne architectonische stijl met kwaliteit van leven verenigt, en speciale aandacht besteed aan de prachtige natuurlijke achtergrond.

Kortom, een "boetiek-project", die de essentie van "een nieuwe manier van leven", in een van de meest prestigieuze bestemmingen in Europa, waarvan exquise locatie geniet spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de bergen in een zeer goed verzorgde setting.

Het project integreert elementen met betrekking tot de landbouw en het culturele erfgoed van Andalusië in haar ontwerp. Dus, het zwembad heeft het uiterlijk van een water zak als hoofdas, en biedt een herinterpretatie van de oude Moorse tuinen met muren van steen; beplant met fruitbomen en aromatische planten, het stimuleert de zintuigen terwijl het privacy biedt, allen aan een eigentijds design.

Om dit te doen, hebben we gebruik gemaakt van de ervaring van de bekende Franse landschap kunstenaar Mathieu Lèbre, die verantwoordelijk is voor de elegante projecten waaronder: de de tuinen van het Alhambra in Granada, het Ritz Carlton Hotel in Marrakech en de Site van de Dolmens in Antequera, uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 2016.

Het project heeft twee zwembaden: één buiten en een verwarmd overdekt die dankzij het grote venster die kan worden geschoven in de muur, de tuin een geheel maakt. Ook zullen eigenaars kunnen gebruik maken van een wellness-centrum met sauna, Turks bad, thermische douche en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Het project zal ook het eerste cardio-beschermd wooncomplex in het gebied zijn, dankzij de installatie van een mobiele defibrillator met geo-locatie en gepersonaliseerd met 24-uur telefonische ondersteuning.

"Hedendaagse appartementen"

BENAHAVIS

Ontdek Benahavís

Benahavís is een klein bergdorpje dat tussen Marbella, Estepona en Ronda in ligt. Het is op zeven kilometer van de kust te vinden, waardoor sommige mensen ervan af zien om er een (vakantie)woning te kopen. Maar dit gezellige dorp heeft veel te bieden aan nieuwe bewoners. El Madronal, La Zagaleta, het Los Flamingos Golf Resort, Los Arqueros en het Monte Mayor Golf Resort zijn allemaal ongelooflijk populaire nabijgelegen gebieden om te wonen. En als we wat beter kijken naar de gemeente Benahavís, kunnen we zien waarom.

Eetkamer van de Costa del Sol

Ondanks zijn bescheiden omvang van 5.486 inwoners in 2011, heeft het dorp een behoorlijke eetlust. Restaurants in Benahavís hebben een wijdverspreide goede reputatie, dus het is geen wonder dat het dorp vaak wordt aangeduid als “de eetkamer van de Costa del Sol”. Reserveer een tafel in een van de vele goede restaurants en u zult niet teleurgesteld worden.

Omgeving & weer in Benahavís

Het weer in Benahavís net zo mediterraan als alle nabijgelegen kustplaatsen. De gemiddelde temperatuur op jaarbasis is 17° Celsius en in de zomer loopt het kwik op tot zo’n 30°. Kortom, het is nooit erg koud en nooit extreem heet in het dorpje. Voor het grootste deel van het jaar is het weer in Benahavís gewoon precies goed.

Benahavís & golf

Wie van golf houdt komt in Benahavís niets tekort. De gemeente beschikt over 12 van de ongeveer 60 golfbanen in de Costa del Sol. Met meer golfbanen dan welke ander plaatsje aan de Costa del Sol dan ook, is er genoeg om uit te kiezen. Onder andere Los Flamingos Golf Resort, Marbella Club Resort, Los Arqueros Golf en Country Club, Atalaya Golf en Monte Mayor bieden mooie golfbanen in een prachtige omgeving. Daar komt nog eens het populaire privélandgoed La Zagaleta bij, dat ook twee golfbanen bezit. La Zagaleta Golf en Los Barrancos Golf.

Natuurlijke omgeving

Maar Benahavís blijft vooral een idyllisch plaatsje, ondanks de goed bezochte golfbanen en restaurants. Als u in deze gemeente woont, kunt u van het geweldige uitzicht op de bergen en de zee genieten vanuit uw eigen huis. Diverse kleine beekjes en riviertjes lopen op weg naar de zee door het gebied, dat omgeven wordt door een natuurlijk parkgebied. Als u in een dorp met charme en natuurlijke schoonheid wilt leven, dan moet dit uw nieuwe woonplaats worden.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

 prijs:  VANAF € 395.600

Kortom, ontspanning is een van de grondregels in een goed- uitgedacht interieur en die ons uitnodigt om te genieten van het leven in rust, in perfecte harmonie met ruime appartementen

en de keuze van zeer eco-vriendelijke materialen, verfijnd en elegant.

  24 LUXE nieuwbouw APPARTEMENTEN

     MET EEN discrete en veilige ligging

ElegantHomesTransparantWit.png

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043 - +34 951 569 340

België: +32 472 055 262

bottom of page