Exclusief  voor   ELEGANT HOMES MARBELLA

 DE ULTIEME LUXE APPARTEMENTEN IN MARBELLA

  nieuw LUXE project

       IN MARBELLA

  8 LUXE nieuwbouw appartementen

           op DE GOLDEN MILE - MARBELLA

 prijs:  op aanvraag

CONTEMPORAINE LUXE

APPARTEMENTEN

"Als superlatieven tekortschieten"

Geniet van deze adembenemende appartementen aan de Spaanse Costa Del Sol, met alle faciliteiten op minder dan 5 minuten.

Het super de luxe project is gelegen op de wereldberoemde Golden Mile, in Marbella, op wandelafstand van het strand met zijn kilometers lange promenade langs het strand en het eveneens beroemde hotel Puento Romano en Hotel Nobu, waar de Hollywood filmster, Robert De Niro, eigenaar van is.

LEEF HET LEVEN... NU...

  HET ULTIEME project

     IN MARBELLA

Magisch... 

     Majestueus...

              Meesterlijk...

 prijs:  op aanvraag

ADEMBENEMEND CONTEMPORAIN DESIGN EN STIJLVOL COMFORT GAAN

HAND IN HAND

MET HET PROJECT

 • U wil indrukwekkend

 • U wil jaloersmakend

 • U wil eersteklas

 • U wil exclusief

 • U wil sexy & smaakvol

 • U wil ultieme luxe en toplocatie 

 • U wil bloedstollend mooi

 • U wil comfort

 • U wil hoogstaand

 • U wil eigentijds

 • U wil beeldschoon

 • U wil revolutionair

Dan heeft dit nieuwbouw project alles wat u naar op zoek bent…

Prijs:  Op aanvraag

Gelijkvloers

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 165 m2

Terras: 178 - 182 m2

Tuin: 241 - 288 m2

Prive zwembad: 22 - 32 m2

Autostalling: 2 auto’s

1st Verdiep

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 155 - 188 m2

Terras: 155 - 189 m2

Tuin: 143 - 184 m2

Prive zwembad: 26 - 37 m2

Autostalling: 2 auto’s

2de Verdiep

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 155 m2

Terras: 113 - 116 m2

Prive zwembad: 13 m2

Autostalling: 2 auto’s

Penthouse

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3 en-suite  

Leefruimte: 157 m2

Terras: 113 - 116 m2

Prive zwembad: 30 m2

Autostalling: 3 auto’s

Gelegen op de Golden Mile, midden tussen Marbella en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie het absolute neusje van de zalm.

Het project is gelegen in een van de exclusiefste gebieden van Marbella, omringd door de duurste woningen en is een gesloten en rustig complex met een totale beveiliging. Het project heeft acht luxeappartementen, en biedt een nieuw concept van wonen in Marbella, met een innovatief en functioneel ontwerp dat nooit eerder is gezien in het gebied.

8 Luxe moderne appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 275 m2 en 355 m2, met prive zwembaden op het terras, maakt van dit project een unicum!

Woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen.

Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. 

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnen oppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn.

1/16

"Als superlatieven tekort schieten"

Show More

golden mile

DE GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

De Golden Mile is wereldberoemd als de thuisbasis van enkele van de meest luxueuze en indrukwekkende huizen niet alleen in Marbella, maar ook Europa. Toch is de Golden Mile is eigenlijk een beetje een verkeerde benaming, omdat dit beroemde stuk is eigenlijk ongeveer vier mijl (6,5 km) lang. Met prachtige kust van Marbella aan de ene kant en de La Concha berg aan de andere kant, de Golden Mile strekt zich uit van het centrum van Marbella en de charmante oude wijk in het oosten aan de bruisende jachthaven dat is Puerto Banús aan de westelijke rand van de stad.

 

De Golden Mile is steeds populairder geworden bij buitenlandse kopers in de afgelopen jaren, het aantrekken van investeerders en klanten op zoek naar een permanente verblijfsvergunning, om ten volle te profiteren van het gematigde klimaat en kleurrijke levensstijl. The Golden Mile staat bekend voor het hebben van een premium prijs beugel vanwege de beperkte beschikbaarheid van grond en onroerend goed in deze relatief kleine maar luxe strook land. 

WAT MAAKT DE GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

De Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. etc.

Langs de brede, met bomen omzoomde Golden Mile vindt u een overvloed aan luxe restaurants, trendy bars, grandioze golfbanen en luxe hotels te vinden. Enkele bezienswaardigheden een vermelding waard zijn het Paleis van Koning Fahd - een van de grootste particuliere woningen in Europa - de Al Risalat Moskee, het Marbella Club Hotel en het schitterende strand club, en zijn illustere buurman het Puente Romano Hotel. De laatste van die ontleent zijn naam aan een goed bewaard gebleven Romeinse brug te midden van de tropische tuinen.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

 prijs:  op aanvraag

EEN PROJECT VOOR DE

" THE LUCKY FEW"

 • De luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke locatie.

 • Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. 

 • Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.

 

  8 LUXE nieuwbouw appartementen

                       op DE GOLDEN MILE

​info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043

België: +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities