top of page
ElegantHomesTransparantWit.png

  LUXE APPARTEMENTEN

       IN ESTEPONA

  LUXE NIEUWBOUWappartementEN TE KOOP 

  OP DE NEW GOLDEN MILE - ESTEPONA

 prijZEN: €299.200 - €519.700

UITZONDERLIJKE MOOI GELEGEN NIEUWBOUWPROJECT

"Omringd door alle faciliteiten "

Geniet van dit adembenemend project aan de Spaanse Costa Del Sol, met alle faciliteiten op minder dan 10 minuten.

Gelegen op de New Golden Mile, op minder dan 10 minuten van Estepona centrum en 10 minuten van Puerto Banus, ligt dit luxe project.

LEEF HET LEVEN... NU...

SYMPHONY SUITES

     IN ESTEPONA

benijdenswaardige ligging ... 

   10 MINUTEN VAN HET STRAND...

          PRACHTIG UITZICHT...

 prijZEN: €299.200 - €519.700

MODERN DESIGN EN STIJLVOL COMFORT GAAN HAND IN HAND MET HET PROJECT

  • U wil een ruim appartement

  • U wil comfort

  • U wil hoogstaand

  • U wil verwarmd binnen zwembad

  • U wil een spa en gym

  • U wil zeezicht

Dan heeft dit nieuwbouwproject alles wat u naar op zoek bent…

Slaapkamers: 2 - 3

Badkamers: 2 

Leefruimte: 99 m2 – 155 m2

Terras: 24 m2 – 171 m2

Opslagplaats: 1

Autostalling: 1 auto

69 Appartementen & penthouses met 2 en 3 slaapkamers. Het project zal worden gevestigd op het beste perceel in het noorden van Cancelada, behorend tot Estepona, naast de luxe ontwikkeling Los flamingo's en 700 meter van het strand van Guadalmansa. In dit geval heeft het land de meest aantrekkelijke kenmerken van de sector, een relatief vlakke ondergrond en het beste uitzicht, zowel op de kust als op de bergen.

Opvallende kenmerken zijn de zonnige zuiden en zuidwestelijke oriëntatie en royaal bemeten eigen terrassen met een prachtig uitzicht op zee. Omgeven door prachtig aangelegde tuinen, recreatiegebieden met een groot gemeenschappelijk zwembad, binnenzwembad, gym, spa en clubhuis. Iedereen heeft een eigen ondergrondse parkeerplaats met een berging.

De locatie is ideaal, op loopafstand van een breed scala aan voorzieningen in het charmante dorpje Cancelada, de gouden stranden van de westelijke kant van Marbella en dicht bij verschillende golfbanen op slechts 1 km afstand van het strand. Elke ochtend wakker worden met een panoramisch uitzicht op zee is een voorrecht in het leven.

Aan de Costa del Sol heeft u de voordelen van het microklimaat om uw levenskwaliteit te verbeteren, maar u kunt ook zorgen voor uw lichaam en geest in zowel binnen- als buitenzwembaden en een fitnessruimte.

Naast de bevoorrechte ligging aan het strand, is er 24 uur per dag een gesloten en bemande beveiliging. 

Symphony-nieuwbouw-appartementen-op-plan

Deze woningen maken deel uit van een exclusief omheind complex.

Symphony-nieuwbouw-appartementen-op-plan

san pedro 

PUERTO BANUS 

estepona

Een rustige en vredige stad. Het 'echte 'segment van het traditionele Spanje. Een van de meest ongerepte hoekjes van de Costa del Sol. Het strand van San Pedro de Alcántara is gelegen op slechts 5 minuten van het project. Het strand van San Pedro de Alcántara wordt gezien als één van de stilste in Marbella. Mooie stranden, met unieke eucalyptusbomen, die bijna reiken tot de kust, en palmbomen die de prachtige esplanade sieren.

Puerto Banús is bekend als de Costa del Sol 's speeltuin voor de rijken en beroemdheden die komen voor de beachclubs, de stranden en het bruisende nachtleven. De winkels en restaurants weerspiegelen deze dure levensstijl, met volop designer namen op aanbod rond de jachthaven.

Estepona is een rustige, maar levendige Spaanse stad, met iets te doen, te zien en te genieten voor iedereen. Smalle geplaveide straatjes met typisch Spaanse witte huizen, allemaal gedekt in kleurrijke bloemen samen met een achtergrond van bergachtige landschappen of de Middellandse Zee. Allemaal genesteld tegen een heldere blauwe hemel, in een gezellige ambiance vol Spaans karakter; niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de stillere wintermaanden.

new golden mile

NEW GOLDEN MILE – LUXE VOOR EEN MODERN TIJDPERK

New Golden Mile is een schilderachtige stuk tussen San Pedro en oostelijke deel van Estepona. Verdeeld in 2 geografische gebieden, aan het strand en de heuvels. Dit prestigieuze gebied is geëvolueerd in de afgelopen decennia en hard op weg bekend onder internationale clientèle om zijn individuele stijl en exclusiviteit. 

 

Elegante beachfront ontwikkelingen Costalita, Cabo Bermejo, Torre Bermeja, Menara strand en Hacienda del Sol zijn erg populair onder Noord-Europeanen. Gerenommeerde heuvel gebieden Bel-Air, Benavista, Benamara, Diana Park en La Cancelada met gemakkelijke toegang tot de lokale supermarkten, restaurants en enkele op loopafstand stranden trekken Engelse en Duitse ingezetenen. Golfliefhebbers liever kwaliteit villa's en appartementen van El Paraiso en Atalaya.

WAT MAAKT NEW GOLDEN MILE EEN TRENDY EN GEWILDE LOCATIE OM TE KOPEN?

Ontwikkeld in overeenstemming met de recente bouw wetgeving beperkingen, profiteert deze kust bestemming van een veel minder dichte bevolking en biedt daarom meer ruimte, rust en ononderbroken adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en Noord-Afrika naar het zuiden en idyllische Andalusische bergen in het noorden. 

 

New Golden Mile is geschikt voor zakenmensen, socialites, gezinnen en gepensioneerden insgelijks. Infrastructuur is uitstekend, alle voorzieningen zijn bij de hand – ongelooflijke sportfaciliteiten (Paardensport centrum, golf- en tennisbanen clubs), internationale scholen, banken, SPA-centra, restaurants, winkels, supermarkten. Wildpark Selwo Aventura is een grote attractie voor zowel kinderen als volwassenen.

Één voordeel meer vergeleken met vergelijkbare eigenschappen in het naburige Marbella, betere prijzen van prachtige woningen voor het permanent wonen of vakantie.

MARBELLA

Geniet van de exclusieve levensstijl van Marbella, Marbella een vijf-sterren-bestemming.

Marbella is een waar paradijs voor de Costa del Sol en een van de beste vakantiebestemmingen van Andalusië en heel Spanje. Gelegen tussen de zee en de Sierra Blanca, is het de enige plek in de wereld met 320 zonnige dagen per jaar en de gemiddelde temperatuur van 19ºC.

In Marbella zijn er 137 nationaliteiten die samen leven en meer dan 30% van haar burgers zijn van buitenlandse afkomst. De kosmopolitische sfeer en het gastvrije karakter biedt de bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties: Cultuur, sport, ontspannen, luxe winkels, keuken, gezondheid en wellness, waardoor een perfecte match met de uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Dankzij de 16 golfbanen, Puerto Banús, de wereldberoemde jachthaven en Golden Mile, uitstekende infrastructuur, dankzij gemakkelijk toegankelijke internationale luchthavens en hogesnelheidstrein in Málaga, is Marbella uitgegroeid tot een van de beste bestemmingen voor een luxe leven wereldwijd.

BESTE LIGGING

     BESTE LOCATIE

    BESTE LUXE PROJECT

  LUXE NIEUWBOUWappartementEN TE KOOP 

  OP DE NEW GOLDEN MILE - ESTEPONA

 prijZEN: €299.200 - €519.700

EEN PROJECT VOOR DE

" THE LUCKY FEW"

ElegantHomesTransparantWit.png

info@eleganthomesmarbella.bewww.eleganthomesmarbella.be

Tel.  : +34 646 140 816  -  +34 603 279 043 - + 34 951 569 340

bottom of page