Hoeveel rente krijgt u bij uw huidige bank op uw spaargeld?

Investeren in vastgoed is een goed en veilig alternatief voor sparen bij de bank. Als u nu investeert in een van onze projecten, dan weet u zeker dat uw spaargeld beter rendeert dan bij uw bank.

WIJ BELEGGEN IN OBJECTEN AAN DE SPAANSE ZUIDKUST

De woningmarkt in de regio Marbella trekt sinds 2014 weer aan, waardoor wij vertrouwen hebben in een snelle verkoop van onze projecten.

Elegant Homes Marbella heeft enkel kwalitatieve ambities en beperkt zich tot kleine en overzichtelijke projecten. Wij specialiseren in projecten aan de Spaanse zuid kust en dan met name de regio rondom Marbella. Deze mondaine badplaats trekt al tientallen jaren bekende en minder bekende toeristen.

EEN UITSTEKENDE INVESTERING IN EEN GROEIENDE MARKT

Voor de nabije toekomst richten we ons op het verkopen van complexen met voornamelijk 1, 2 & 3 slaapkamer appartementen, woningen en villa's. Daarnaast richten we ons op het verhuren van deze woningen. Momenteel is hier veel vraag naar, en deze vraag zal de komende jaren stijgen. Dit waarborgt een hoge verkoop & verhuursnelheid. En zorgt daardoor voor een veilige lucratieve belegging.

Voor de aankoop en ontwikkeling van deze objecten willen we u informeren in onze GRATIS brochure over de mogelijkheden om te investeren in Spaans vastgoed.

Vraag onze naar onze belegging projecten in en rond Marbella.

Het is niet zonder reden dat Spanje voor vastgoed zo populair is bij de Belgen.
Het biedt voor velen een mooi alternatief voor de lage opbrengst op de spaarboekjes.

Elegant Homes Marbella, uw Belgische partner in Spanje.

 

Uw Belgische Makelaar in Spanje ​

info@eleganthomesmarbella.be - www.eleganthomesmarbella.be

Tel. Spanje: +34 646 140 816 - +34 951 569 340

Tel België:  +32 472 055 262

2020 © Elegant Homes Marbella - Telefoon: Spanje  (+34)  951 569 340 - België +32 472 055 262  - info@eleganthomesmarbella.be

 Privacybeleid - Voorwaarden & Condities